Kiváló 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az augusztusi kánikulában, hétfőn látogattunk el ebédidőben az étterembe. A kerthelyiségben hangulatosan megterített asztalok, néhány asztalnál osztrák vendégek. Az étlapról előételt és desszertet, a napi menüből főételt választottunk. Fogyasztottunk gazpachot, libamájat fügezselével, kacsacombot és mellet salátával, kávét és étcsokoládé mousset. A hideg libamáj nagyon finom volt, a kenyér még langyos, puha, a fügezselé kiemelte a máj ízeit. A kacsa pont olyan amilyennek szeretem, a húsa omlós a bőre ropogós,a grillezett nektarin és a hozzáadott saláta citrusos öntettel fantasztikus. A csokimousse is nagyon finom volt, selymes és keserű. Sokkal jobbat kaptam mint amire számítottam. A kiszolgálás udvarias, kedves, készséges. Amikor a telefonommal matattam, kérés nélkül megadták a WiFi kódot. Gyorsak voltak, figyelmesek. Mindenkinek ajánlom , aki Sopronban jár és igényes kulináris élményre vágyik.
A borlap impozáns, harminc minőségi magyar bort kínálnak decire, mai viszonyok között kedvezőnek mondható áron, ezek fele soproni tétel. Palackban kétszer ennyit tartanak, ezek között megjelenik néhány import nedű is. A saját címkés kékfrankosukat a Weninger pincészet készíti. A töményitalok...
Sopron központjához közel, de mégis kicsit eldugott helyen bújik meg az étterem. Amikor a városban járunk, egyértelműen ide megyünk vacsorázni a szüleimmel. Manírmentes, klasszikusnak mondható hely, ami őrzi a város ezen részére egyébként is jellemző poncichter jegyeket. Bár látszólag hagyományos...
Évek óta nem jártunk az Erhardt étteremben, idén azonban a hagyományos liba-napi vacsoránk elköltéséhez rájuk esett a választás. Az alkalomra ajánlott menüsoruk mellett az étlapjukon is csupa ízletes, különleges fogás szerepelt. Végül a libamenükből választottunk, illetve előételként...