Kiváló 2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sopron legjobb étterme évek óta az Erhardt panzió és étterme, legalábbis a Gault Millau kalauz szerint. Mi a nemrégiben körbejártuk a város néhány helyét és hasonló következtetésre jutottunk, persze úgy, hogy maradt még több tucat hely kipróbálatlan. A beltér barátságos, otthonos, elegáns, de ugyanakkor nem merev, a kiszolgálás udvarias. Az ételnevek megfogalmazása nem tűnik annyira ötletesnek és izgalmasnak, mint amilyenek azok a tányéron. Jók az ízek, a textúrák, nagyon szép a tálalás, nem kétséges, hogy a hely megérdemli az 5 csillagot. Csak így tovább!
A borlap impozáns, harminc minőségi magyar bort kínálnak decire, mai viszonyok között kedvezőnek mondható áron, ezek fele soproni tétel. Palackban kétszer ennyit tartanak, ezek között megjelenik néhány import nedű is. A saját címkés kékfrankosukat a Weninger pincészet készíti. A töményitalok...
Sopron központjához közel, de mégis kicsit eldugott helyen bújik meg az étterem. Amikor a városban járunk, egyértelműen ide megyünk vacsorázni a szüleimmel. Manírmentes, klasszikusnak mondható hely, ami őrzi a város ezen részére egyébként is jellemző poncichter jegyeket. Bár látszólag hagyományos...
Évek óta nem jártunk az Erhardt étteremben, idén azonban a hagyományos liba-napi vacsoránk elköltéséhez rájuk esett a választás. Az alkalomra ajánlott menüsoruk mellett az étlapjukon is csupa ízletes, különleges fogás szerepelt. Végül a libamenükből választottunk, illetve előételként...