Kiváló 2019. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta nem jártunk az Erhardt étteremben, idén azonban a hagyományos liba-napi vacsoránk elköltéséhez rájuk esett a választás. Az alkalomra ajánlott menüsoruk mellett az étlapjukon is csupa ízletes, különleges fogás szerepelt. Végül a libamenükből választottunk, illetve előételként megkóstoltuk a rostlapon sült kacsamájat Poncichter babsterccel és házi baracklekvárral, ami egyrészt gyönyörűen volt tálalva, másrészt a tányéron megjelenő összes apró elem fantasztikus ízharmóniában volt egymással. A pincérek segítőkészek és készségesek voltak az egész vacsora alatt. Az árak talán némileg túlzóak, de 1-1 jelesebb alkalom esetén mindenképp érdemes ellátogatni és megkóstolni az ízlésesen tálalt, hagyományos soproni ízeket.
A borlap impozáns, harminc minőségi magyar bort kínálnak decire, mai viszonyok között kedvezőnek mondható áron, ezek fele soproni tétel. Palackban kétszer ennyit tartanak, ezek között megjelenik néhány import nedű is. A saját címkés kékfrankosukat a Weninger pincészet készíti. A töményitalok...
Sopron központjához közel, de mégis kicsit eldugott helyen bújik meg az étterem. Amikor a városban járunk, egyértelműen ide megyünk vacsorázni a szüleimmel. Manírmentes, klasszikusnak mondható hely, ami őrzi a város ezen részére egyébként is jellemző poncichter jegyeket. Bár látszólag hagyományos...
Kitűnő hangulatos hely,ahol udvarias kiszolgálással, finom ételekkel fogadják a vendégeket. Igazi poncichter ételek is vannak. Magam babtercet ettem, ami egy érdekes és izgalmas helyi specialitás, leginkább a gánicához hasonlatos. Lisztből, libazsírból zöldségalapban főzött babból, meg egy kis...