Kiváló 2022. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sopron központjához közel, de mégis kicsit eldugott helyen bújik meg az étterem. Amikor a városban járunk, egyértelműen ide megyünk vacsorázni a szüleimmel. Manírmentes, klasszikusnak mondható hely, ami őrzi a város ezen részére egyébként is jellemző poncichter jegyeket. Bár látszólag hagyományos étteremről van szó, a konyha inkább gourmet és a fine bistro vonalat képviseli - ez azonban ne ijesszen meg senkit, esélytelen innen éhesen hazamenni, sőt! Van lehetőség degusztációs menüt is kérni, de mi most étlapról választottunk. Én a kacsacomb, "káposzták", nudli nevű ételt kértem, ami zseniális volt és bőséges. Többször jártunk már náluk, és eddig bármit kóstoltunk az étlapról, hibátlan volt, úgyhogy a degusztációs menüjüket még feltétlenül ki fogjuk próbálni. Mindenkinek ajánlom!
A borlap impozáns, harminc minőségi magyar bort kínálnak decire, mai viszonyok között kedvezőnek mondható áron, ezek fele soproni tétel. Palackban kétszer ennyit tartanak, ezek között megjelenik néhány import nedű is. A saját címkés kékfrankosukat a Weninger pincészet készíti. A töményitalok...
Évek óta nem jártunk az Erhardt étteremben, idén azonban a hagyományos liba-napi vacsoránk elköltéséhez rájuk esett a választás. Az alkalomra ajánlott menüsoruk mellett az étlapjukon is csupa ízletes, különleges fogás szerepelt. Végül a libamenükből választottunk, illetve előételként...
Kitűnő hangulatos hely,ahol udvarias kiszolgálással, finom ételekkel fogadják a vendégeket. Igazi poncichter ételek is vannak. Magam babtercet ettem, ami egy érdekes és izgalmas helyi specialitás, leginkább a gánicához hasonlatos. Lisztből, libazsírból zöldségalapban főzött babból, meg egy kis...