Generális Étterem Sopron

3 vendég értékelése alapján

3,3Kiszolgálás
3,7Ár / érték
3,3Tisztaság
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Civitas Hotel Sopron
25.487 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
154.710 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?

Generális Étterem Sopron vélemények

Átlagos 2017. október 4.a párjával járt itt
A kaja elfogadható, a pincérek készségesek voltak.
A végén elvitték a tányérokat, nem kérdezték, kérünk-e desszertet és kb 25 percig nem láttam, mivel egy kb 10 fős osztrák társaság kitalálta, hogy külön fizetnek. Kabátban mentem kifele már, amikor utánam szót, hogy mit teszek..
Ez mindent elrontott sajnos.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2017. szeptember 12.a párjával járt itt
A Generális jól ismert étterem Sopron főterén, a Tűztorony szomszédságában egy szép régi épület földszintjén. Népszerűségét nem a kiemelkedő konyhának, hanem sokkal inkább a központi lokációnak köszönheti. Sok külföldi vendég keresi fel őket. Szép időben a teraszt javaslom, mi is ott ültünk le.
Generális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - BelsőGenerális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - MosdóGenerális Étterem Sopron - BelsőGenerális Étterem Sopron - Külső képGenerális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - BelsőGenerális Étterem Sopron - Külső képGenerális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - EgyébGenerális Étterem Sopron - Étlap/itallapGenerális Étterem Sopron - Külső képGenerális Étterem Sopron - Étlap/itallapGenerális Étterem Sopron - Étlap/itallapGenerális Étterem Sopron - Étlap/itallapGenerális Étterem Sopron - Külső képGenerális Étterem Sopron - Külső képGenerális Étterem Sopron - Étel/italGenerális Étterem Sopron - Külső kép
Még több kép (18 db) >>
2017. február 15.családjával járt itt
Családommal érkeztem a helyre, a diplomaosztómat ünnepeltük itt. Először fura volt, hogy ebédidőben kevesen voltunk az étteremben, de aztán utánunk szállingóztak is még be. Őszintén elmondva először nem volt szimpatikus a hely, de itt érvényesül, hogy az első benyomás nem mindig jó! :) Nagyon rég ettünk olyan finom fogast, amit itt sikerült.