Átlagos 2016. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. április 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már többször voltunk a Harrerban és bár elég drága, szívesen mentünk, a hely aurája, hangulata végett. Ezúttal vasárnap délután tértünk be és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy totál tele van a cukrászda. Sehol egy szabad asztal, óriási ricsaj és káosz hangulata uralta helyet. Némi tétlenkedés után kinéztük a süteményeket és lecsaptunk egy felszabaduló asztalra. nézve a kínálatot, olyan érzésem volt, mintha régebben izgalmasabb sütemények lettek volna. Egy biztos, nem találtam azt mire fáj a fogam. rendelést gyorsan és udvariasan felvették és gyorsan is érkezett meg minden. Az első ami szemet szúrt a kis ovális tálca, ami csupa folt, vízkő volt. Júúúj! Egy ilyen helyen??? Aztán a láttam a kísérővíz pohara is csupa folt volt. Egyértelműen nem törölgetnek. Na, de lehet én vagyok túl faksznis... De aztán megállapítottam, hogy a kapucsínón is alig volt hab és annak ellenére, hogy a kávé jó ízű, vizes és langyos lötty volt a kevés hab alatt. A fiam forró csokija, pedig közel sem volt forró. Ezek után rossz szájízzel távoztunk. Sajnálom.
Soproni sétám során meglátogattam a híres Harrer cukrászdát, sajnos igen szerény választékkal és magas árakkal találkoztam, így most nem fogyasztottam semmit. Legközelebb is benézek, hátha nagyobb lesz a választék.
3 Gesztenyepüré, 1 mignon közel 5 e Ft. A mignon elment, de a gesztenyepüré ízetlen, a tejszínhab már összerogyott amikor kihozták. Vicc, hogy a pultnál kell rendelni, a felszolgálók papircetikkel szaladgalnak.
Bevallom őszintén, arra számítottam, hogy a Harrerben, mely egység fontosnak tartja (tartotta? – idén nem voltam kint, tavaly nem tudom eljöttek-e, de több ízben találkoztam velük a rendezvényen), hogy jelen legyen a Budai Gourmet fesztiválon, új hullámos desszertcsodák várnak. Hát nem....