Jó 2016. áprilisban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2016. május 31.
Csoporttal kirándultunk Sopronban és környékén, egy kedves ismerősünk ajánlására kerestük fel a cukrászdát .Sajnos nem volt lehetőségünk a múzeumot is megnézni, de így is kellemes élményben volt részünk. Modern épület, kellemes környezet, nagy választék, finom kávé. Szívesen visszamegyünk majd.
Horror áron átlagos csokoladék, az alkoholos bonbonokon nem érezni az alkoholt talán a pálinkás üveg mellett készült a csoki de bele valahogy nem került. A dubai csoki a töltelék ropogós de nem érezni a pisztáciat csak a tömény édes csoki dominál. A kiszólgaló hölgy savanyú uborkat reggelizett...
Soproni sétám során meglátogattam a híres Harrer cukrászdát, sajnos igen szerény választékkal és magas árakkal találkoztam, így most nem fogyasztottam semmit. Legközelebb is benézek, hátha nagyobb lesz a választék.
3 Gesztenyepüré, 1 mignon közel 5 e Ft. A mignon elment, de a gesztenyepüré ízetlen, a tejszínhab már összerogyott amikor kihozták. Vicc, hogy a pultnál kell rendelni, a felszolgálók papircetikkel szaladgalnak.