Jó 2019. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 8.
Bevallom őszintén, arra számítottam, hogy a Harrerben, mely egység fontosnak tartja (tartotta? – idén nem voltam kint, tavaly nem tudom eljöttek-e, de több ízben találkoztam velük a rendezvényen), hogy jelen legyen a Budai Gourmet fesztiválon, új hullámos desszertcsodák várnak. Hát nem. Ránézésre a fősodort képviselik, így végül le sem ültünk, hanem fagyit kértünk, jómagam epreset. Nem volt rossz, de nem is átütő. Ettünk több helyen meggyőzőbbet színre, ízre, állagra egyaránt. Négy pont.
Soproni sétám során meglátogattam a híres Harrer cukrászdát, sajnos igen szerény választékkal és magas árakkal találkoztam, így most nem fogyasztottam semmit. Legközelebb is benézek, hátha nagyobb lesz a választék.
3 Gesztenyepüré, 1 mignon közel 5 e Ft. A mignon elment, de a gesztenyepüré ízetlen, a tejszínhab már összerogyott amikor kihozták. Vicc, hogy a pultnál kell rendelni, a felszolgálók papircetikkel szaladgalnak.
Eredetileg a csokolàdéműhelyt terveztük megnézni a honlap alapjàn, de ez csak szervezetten látogatható. A cukràszda mellől tàvolabbról làtni lehet a cukràszok munkàjàt, meg tudtuk mutatni a gyerekeknek - a cukràszok kedvesek voltak. Nagyon sokféle...