Jó cukrászda

Harrer Cukrászda SopronHarrer Cukrászda Sopron a térképen

2019. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bevallom őszintén, arra számítottam, hogy a Harrerben, mely egység fontosnak tartja (tartotta? – idén nem voltam kint, tavaly nem tudom eljöttek-e, de több ízben találkoztam velük a rendezvényen), hogy jelen legyen a Budai Gourmet fesztiválon, új hullámos desszertcsodák várnak.
Hát nem. Ránézésre a fősodort képviselik, így végül le sem ültünk, hanem fagyit kértünk, jómagam epreset. Nem volt rossz, de nem is átütő.
Ettünk több helyen meggyőzőbbet színre, ízre, állagra egyaránt. Négy pont.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (5)
Harrer Cukrászda Sopron - Étel/italHarrer Cukrászda Sopron - Étel/italHarrer Cukrászda Sopron - Étel/italHarrer Cukrászda Sopron - BelsőHarrer Cukrászda Sopron - Belső

Harrer Cukrászda további értékelései

2024.11.28barátokkal
Horror áron átlagos csokoladék, az alkoholos bonbonokon nem érezni az alkoholt talán a pálinkás üveg mellett készült a csoki de bele valahogy nem került. A dubai csoki a töltelék ropogós de nem érezni a pisztáciat csak a tömény édes csoki dominál. A kiszólgaló hölgy savanyú uborkat reggelizett...
2023.09.24
Soproni sétám során meglátogattam a híres Harrer cukrászdát, sajnos igen szerény választékkal és magas árakkal találkoztam, így most nem fogyasztottam semmit. Legközelebb is benézek, hátha nagyobb lesz a választék.
2022.11.18gyerekekkel
3 Gesztenyepüré, 1 mignon közel 5 e Ft. A mignon elment, de a gesztenyepüré ízetlen, a tejszínhab már összerogyott amikor kihozták. Vicc, hogy a pultnál kell rendelni, a felszolgálók papircetikkel szaladgalnak.
Civitas Hotel Sopron - Vissza nem térítendő ár reggelivel
Civitas Hotel Sopron
22.839 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Évindító Szállásvadászat Bükfürdőn
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Évindító Szállásvadászat Bükfürdőn
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
114.240 Ft / 2 fő / 2 éjtől választható ellátással