A soproni Keszegsütő a felszolgálók elmondása szerint két éve létesült, legutóbbi ottjártamkor, 2017 áprilisában még más működött azon a helyen. A profil ugyanaz, mint Budapesten vagy Debrecenben. Magyar édesvízi halak, hagyományosan elkészítve, jellemzően olajban sütve.
Ezúttal is haltepertőt ettünk és halászlevet, jó volt mindkettő, afrikai harcsából készültek a kulimász is mintha jobb majonézből készült volna, mint Debrecenben. A kiszolgálás nagyon kedves, a beltér szívet melengetően idézi a magyar népi kultúra világát. Ittunk egy Meccset, ami meggybor fröccsként palackozva, továbbá egy pohár sört, a haltepertőhöz kértünk egy adag sült krumplit is. 4800 ftt fizettünk ketten minderre, ami korrekt díjszabás.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.