Jó 2019. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A soproni Keszegsütő a felszolgálók elmondása szerint két éve létesült, legutóbbi ottjártamkor, 2017 áprilisában még más működött azon a helyen. A profil ugyanaz, mint Budapesten vagy Debrecenben. Magyar édesvízi halak, hagyományosan elkészítve, jellemzően olajban sütve. Ezúttal is haltepertőt ettünk és halászlevet, jó volt mindkettő, afrikai harcsából készültek a kulimász is mintha jobb majonézből készült volna, mint Debrecenben. A kiszolgálás nagyon kedves, a beltér szívet melengetően idézi a magyar népi kultúra világát. Ittunk egy Meccset, ami meggybor fröccsként palackozva, továbbá egy pohár sört, a haltepertőhöz kértünk egy adag sült krumplit is. 4800 ftt fizettünk ketten minderre, ami korrekt díjszabás.