Jó
2019. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A soproni Keszegsütő a felszolgálók elmondása szerint két éve létesült, legutóbbi ottjártamkor, 2017 áprilisában még más működött azon a helyen. A profil ugyanaz, mint Budapesten vagy Debrecenben. Magyar édesvízi halak, hagyományosan elkészítve, jellemzően olajban sütve.
Ezúttal is haltepertőt ettünk és halászlevet, jó volt mindkettő, afrikai harcsából készültek a kulimász is mintha jobb majonézből készült volna, mint Debrecenben. A kiszolgálás nagyon kedves, a beltér szívet melengetően idézi a magyar népi kultúra világát.
Ittunk egy Meccset, ami meggybor fröccsként palackozva, továbbá egy pohár sört, a haltepertőhöz kértünk egy adag sült krumplit is.
4800 ftt fizettünk ketten minderre, ami korrekt díjszabás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
Népszerű szállások a környéken
19.529 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
62.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval