Barátnőm meghívására mentünk vacsorázni a Kis Pócsiba, amit a jól elkészített csülök miatt választott nekünk. Öten álltunk neki az "előételnek" szánt csülöknek, amit nagyon finom hagymás mustárral és tormakrémmel tálaltak. nekem ízlett, jól is laktam, főétel lett az előételből. . . Káposztás rétest ettem utána, ami nem volt túl friss.
Barátnőm a csülökkel sem volt igazán megelégedve, korábban nem szelték fel, hanem mint egy "rózsá4" egyben tették tálra. Szerinte megváltozott a konyha személyzete. Finom soproni vörösbort ittunk (Cabernet sauvignon), a kedves kis pincérlány érezhetően nem sokat ért a borokhoz, de mi jól választottunk. Kár, hogy hűvös volt és nem a hangulatos kerthelyiségben tudtunk vacsorázni, bent is hűvös volt egy kicsit. A jó étel-ital kárpótolt mindezekért.
Megfordultam már pár étteremben, de ennyire rosszba ritkán sikerült beülnöm. Fokhagymakrémlevest rendeltem cipóban. A cipó egy száraz zsemle volt, nem megsütött cipó. A benne lévő leves kb fele volt, mint a párom csészéjében. Fatányérost kértem másodiknak. A rajta lévő húsok mennyisége és minősége is csapnivaló volt.
A pincért külön kellett kérni, hogy illene szalvétát is az asztalhoz hozni. A mellettünk lévő asztalnál a teljes kirendelt mennyiséget visszaküldték. Ár-érték arány 0. Senkinek sem ajánlom!
Halászlét, meg valamiféle húsételt evett a társaság,mivel négyen mentünk vacsorázni.Az adagok ízletesek voltak, nem túl nagyok, a kiszolgálás hagyott némi kívánnivalót. A "kelletlen" pincértől azért sikerült folyamatában minden kelléket beszerezni a vacsorához (erős paprika, + szelet kenyerek). ui. voltam jobb helyen is.
Hangulatos kis hely! ! Kitűnő és kedves kiszolgálással! ! Ízletes ételekkel ! ! ! Ha csak egy hangulatos ebédre vágyik az ember, vagy akár egy rendezvény ,születésnap alkalmával, látogat el ide az ember, akkor is tökéletes hely! ! Mi mindkettőt kipróbáltuk és nem csalódtunk! !
ÉN mindenkinek csakis ajánlani tudom ,hogy próbálja kis a Kis Pócsi vendéglőt legalább egyszer , és biztos vagyok benne ,hogy mindíg ide fog járni! !