2017. áprilisban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kóczán sörárium leginkább a „Csak a jó Sör!-rel hozható párhuzamba. Egyelőre még nincs csapolt sörük, de lesz, saját sörük már van. Vettem is kettőt. A törekvés szép, a két sör az Ipa és a balfi hős nem győztek meg különösebben. Érdekes, hogy a címke szerint amerikai slágerkomlókat használtak, most meg nem mondom biztosan, tán Amarillot, Mosaicot és Tomahawkot, vagy Citrát, minden esetre e komlók citrusossága nem jött át illatban. A beltér tetszett, a választék is.
A pultos úrral is jól beszélgettünk, kár, hogy a szavamba vágott, amikor búcsúzáskor épp azt mondtam, illetve szerettem volna mondani, hogy remélem, nem kell várni következő soproni látogatásomig megint hét évet, végig sem hallgatott, lerázólag elköszönt, ami elég nagy udvariatlanság. Látszott, hogy terhére vagyok a nagy magányában, mert fia lélek nem volt az üzletben. Az ő baja. A hely minden esetre ettől függetlenül jó, ajánlom mindenkinek.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
25.487 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
115.668 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?