Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pohárgyűjtés

McDonald's SopronMcDonald's Sopron a térképen

Átlagos 2024. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A gyerekek kérése alapján Sopronban sem lehetett kihagyni a McDonad's-ot, ami a stadion közelében egy benzinkút mellett található, a belvárostól kijjebb, és autós kiszolgálás is van, valamint ingyenes parkoló. A kinti részen terasz és mászóka. Az ételek terén a szokásos kínálatot találjuk itt is, és már itt is az érintő tabletek felé terelik a vendégeket, hogy ott rendeljenek, de mi csak azért is élő embernél rendeltünk, mert egyrészt az akciós üvegpoharakat akartuk begyűjteni, másrészt egy specális menüt is akartunk kérni. Nagy volt az öröm, mert minden féle színű poharat sikerült itt begyűjteni, Budapesten az volt a tapasztalat, hogy adott étteremben nem volt elérhető minden színű.
Ételek terén McRoyal menüt, McChicken csirkés menüt, csirke nuggets menüt, Big Mac-et ettünk. Kék, zöld, rózsaszín és sárga-piros poharat is szereztünk. Mivel elég sok ételt rendeltünk, és várni kellett, utána kihozták az asztalunkhoz, de kaptunk egy olyan szendvicset is, amit nem is mi rendeltünk, egy csirkés szendvics pedig hiányzott a 2 közül. Szóval volt egy kis keveredés. A nyári melegben a klíma működött, de nem volt kifagyasztva az étterem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
McDonald's Sopron - Étel/italMcDonald's Sopron - Étel/italMcDonald's Sopron - BelsőMcDonald's Sopron - BelsőMcDonald's Sopron - MosdóMcDonald's Sopron - Mosdó
Népszerű szállások a környéken
Civitas Hotel Sopron - Vissza nem térítendő ár reggelivel
Civitas Hotel Sopron
23.832 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
97.200 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
32.850 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval