A Palatinus Hotel szállóvendégeiként 3 nap reggelit fogyasztottunk itt el, svédasztalos ellátásban. A reggeli 7-10 óra között minden vendégnek automatikusan jár a szobafoglaláshoz. Gépi kávé átlagos, gépi gyümölcslé alma és narancs, kissé vizes hatású. Mentes, illetve növényi alapanyagok, mandulatej és társai elérhetőek.
Péksüteményekből és kenyérfélékből többféle, elegendő választék, a rozsos magos kiflit emelném ki, illetve a mini vajas croissant-t. Többféle felvágott, szalámi, sonka, sajt, valamint szeletelt zöldségek. Minden friss volt. Cornflakes-ből többféle volt, a gyermekek kedvére. Gyümölcs is mindig volt, bár a görögdinnyét gyorsan elkapkodták. Meleg ételek terén tojásrántotta, amerikai palacsinta, grill zöldség, sült bacon, grill kolbászka, némi változatosság az egyes reggelek között volt. Desszertek terén tetszett a mini tejberizs eper vagy csoki öntettel. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, mosolygós. Az étterem tiszta, kulturált. 4 személyes asztalok vannak, elegendő számban. Mi nem vettük igénybe, de úgy láttam, vacsoráztak is a szállodában, de talán az egy külön csoport volt, előre megszervezett menüvel, minden esetre külső vendégek számára nyitott étteremként nem működnek.
A párommal 4 éjszakát töltöttünk a hotelben es a félpanziós vacsorákat az étteremben fogyasztottuk. Az ételek minőségében semmi különös nem volt . Az étterem hangulata adta a pluszt ami miatt jól éreztük magunkat. Az ételk ízletesek volta a kiszolgállás figyelmes volt. ,de ezt minden Danubius szállóba megkapja az embet. A plussz az épület volt.