A Várkerületnél található, élénk, fiatalos, vidám hangulatú kávézó és cukrászda, sokféle, részben modern stílusú, részben hagyományos klasszikus sütivel, tortaszelettel, korrekt kávéval, az átlagosnál valamivel magasabb árakkal. A desszertek mellett hideg- és melegszendvicseket is ehetünk itt, piadinát, paninit, toastot.
Komplett reggeli menüket is kínálnak. Sütiárak 350-550 Ft között alakulnak. 5 szelet süteményért és egy cappuccinoért összesen 2170 Ft-ot fizettem. Kötelező szervizdíj nincs. Benyomásaim a sütikről kicsit vegyesek, volt ami egész jó, volt ami erősen átlagos, és az 5-ből nem mindegyik volt aznapi. Az előző napi süteményeket leakciózzák.
ahova érdemes beugrani, inni egy kávét, teát (sokféle teából lehet válogatni! ), enni egy jóízű szendvicset, amit frissiben ott készítenek el. Internetezni is lehet (saját készlettel, természetesen), közben fogyasztani, beszélgetni. A felszolgálók nagyon kedvesek, készségesek, nem formálisak. A kerthelység is egy különlegesség, a várfal tövében.