kiváló az ételek minősége,a kiszolgálás szinvonalas az árak is értékarányosak.kedvenc helyünk amikor lehetőségünk van rá mindig ide megyünk.Mára ez az étterem lett a család állandó éttereme ünnepekre vagy alkalom nélkül is mert itt nem csalódtunk még egyszer sem tartják az állandó szinvonalat
Rendkívül hangulatos, barátságos, nagyon finom ételeket felvonultató étterem. A sajtos bordát pl csak ajánlani tudom, de a gordon se akármi. . . :) Jelenleg ez a kedvenc helyünk. A terasz ugyanúgy, mint a belső helyiségek. Sajnos (számunkra legalábbis sajnos) az osztrákok is egyre inkább felfedezik, így néha csak annak jut asztal, aki előre foglalt, csak úgy beesni reménytelen.
Évek óta visszajárunk ide. Van ,hogy minden egyéb cél nélkül, kizárólag egy Tercia ebéd miatt ülünk autóba és utazunk 160km-t. Elképesztő számomra az a komplex és folyamatos minőség amit képviselnek. Egyszerűen nem tudunk csalódni. Az persze alap, hogy minden étel kivétel nélkül(amit eddig próbáltunk) egy élmény volt.
Jól mutatja a hely színvonalát, hogy a lányom ,aki amúgy nem egy nagy evő-soxor könyörögni kell neki érte-nos ha a Terciáról van szó akkor elsőként ugrik az autóba. A magától értetődő kedvességen és előzékenységen túl, számomra a legnagyobb élmény, hogy az étterem nem akar "rámtelepdni" Ezt úgy értem, hogy itt minden természetes, a személyzet, a pincérek viselkedése nem sok és nem kevés,a mosoly nem mesterkélt-mindenből pontosan annyi van amennyi kell. Tökéletesen érzem ,hogy fontos vagyok-de mégis "békénhagynak". Mindig minden ott van időben-ez kérem igazi profizmus. Köszönet érte innen is-és természetesen ajánlom mindenkinek! Utána pedig mindig marad idő a bobozásra és még ott a közelben a nem kevésbé csodás Harrer csokigyár is.
Hah bobozni megy a család és megéhezik, természetes hogy betérünk ide. Nagyon jó helyen van, szép a környezet, az étterem belül egyszerű, de elegáns. Elég sok osztrák tér be ide, ez bizonyítja hogy jó árért finom ételeket kapni. Annyiban különbözik a fertőendrédi Terciától, hogy az étlapon nincsenek képekkel feltüntetve az ételek, de ez igazából nem hátrány csak vannak akik szeretik, mint pl én. A pincérek kedvesek, az ételek finomak és az ára is jó!
Sopronban az általam ismert legjobb ár-érték arányú (az árai nem magasak) étterem, ahol nagyon udvarias kiszolgálás mellett nagy adagban kapja az ember a nagyon ízletesen elkészített ételt. A környezete nagyon szép, az étterem is ízléses és elegáns is egyben, nem csicsás és hivalkodó.
Párszor ettünk ott a családdal és mindannyiszor nagyon elégedetten távozott mindegyikünk. (Idősebb és gyerek is). Mindenkinek ajánlom, ha finomat, sokat és jó áron akar enni!