Várhely-kilátó Sopron

Várhely-kilátó SopronVárhely-kilátó Sopron
Várhely-kilátó SopronVárhely-kilátó Sopron
19 fotó

Várhely-kilátó Sopron bemutatkozása

A Sopron melletti Várhely - Burgstall - a nyugat-dunántúli hallstatti kultúra egyik legfontosabb lelőhelye. Ez a kora vaskori kultúra a Szajnától a Duna magyarországi szakaszáig, illetve a Német Középhegységtől Szlovéniáig terjedt az i. e. VII-IV. században.

4 vendég értékelése alapján

Kihagyható
Időpazarlás
Érdekes

4 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Civitas Hotel Sopron - Napi ár reggelivel
Civitas Hotel Sopron
25.487 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?

Várhely-kilátó Sopron vélemények

Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 39 városban járt márFelfedező - 66 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1420 feltöltött kép
Érdekes 2024. augusztus 24.családjával járt itt
Mivel a kilátó jelenleg nem látogatható, ezért inkább az ide vezető útvonal volt érdekes. Mi a Tolvaj-árok felől másztunk ide fel, több órás, helyenként combosabb emelkedőkön, gyönyörű helyeken, így megérte a kirándulást annak ellenére, hogy a kilátóba tilos felmenni.
Várhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - Egyéb
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2021. július 20.a párjával járt itt
Bizonyos elfogultsággal kerestem ezt a kilátót, régóta hiányzott a becserkészendő helyeim közül. Nem túl jó úton viszonylag közel lehet kerülni hozzá autóval is, az erdőben inkább gyalogos túrázók helyett a bicikliseké a többség, de néhányan már nem vagyunk annyira alkalmasak hosszabb hegyi túrákra, hát maradt az autó.
Várhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - EgyébVárhely-kilátó Sopron - Külső képVárhely-kilátó Sopron - Külső képVárhely-kilátó Sopron - Külső képVárhely-kilátó Sopron - Külső képVárhely-kilátó Sopron - Külső képVárhely-kilátó Sopron - Egyéb
Még több kép (8 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 2 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.