Egy hétig szálltunk meg itt. A mi apartmanunkban az ágynemű savanyú szagú volt (gondolom több ágynemű volt egyszerre a szárítón és nem tudott rendesen kiszáradni). A szoba egyik sarkában konkrétan olyan szag volt, mint a legrosszabb nyilvános WC-ben. Az erkélyen nem működött a világítás, pedig konkrétan az erkély miatt kértük ezt a szobát.
Az egész apartman épületében állott, dohos szag volt. A konyha közös hűtőjének hűtő és mélyhűtő része két család részére, enyhén szólva is kicsi. Ott tartózkodásunk alatt és távozáskor, azért nem jeleztük a szállásadónak, mert nem akartuk még jobban tönkretenni a nyaralásunkat. Szerencsére, csak aludni kellett ott, mert mindig kirándultunk. 15 éve apartmanokban szállunk meg,de ilyen rosszul még sehol nem éreztük magunkat, elsősorban a higiénia miatt.