Végre egy hely, ahol a szoba sokkal tágasabb, és szebb volt, mint a képen:-) Belépve olyan benyomásom volt, mintha egy kis mini hotelban lennénk. Karácsonyi szünet alatt voltunk a panzióba családi szobában. Családi szoba igazi családi, tágas, 2 nagyobb szoba (mindkettőben asztalok, székek ), üvegajtóval elválasztható, igazán kényelmes, praktikus.
Egy hotelben sem volt még ilyen tágas helyünk családi szobában. Reggeli tartozott a szállásdíjhoz, ami választható volt 5 fajta kínálatból. Mindegyiket végigkóstoltuk , bőségesek, finomak voltak! Ár érték arányban tökéletes, reális, bátran ajánlom mindenkinek a helyet! ! :-)
Őszi 4 napos soproni pihenésünkkor szálltunk meg a panzióban. MÁr a foglalásnál is nagyon készségesek voltak, a helyszínen is csak dícséret illeti a személyzetet. A panzió csodálatos helyen a Lővérekben található, naponta madárcsicsergős reggelre ébredtünk!
A panzió aljában található étteremben kaptunk reggelit, nem svédasztalos, de megfelelő volt a mennyiség, nem maradtunk sosem éhesek. Ebédeltünk is, az ételek szintén finomak voltak. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet, mert ár-érték arányban kiváló, tiszta, csendes és csodás helyen van.
Új stílusú felújított,tiszta tágas, kényelmes szoba. A szobához fürdő és wc is tartozott, mely szintén felújított és tiszta. Az étteremben a kiszolgálás gyors. Az étlap választékos, az ételek bőségesek és ízletesek. A személyzet vendég szerető. A szállásdíj magában foglalta a reggeli árát, mely változatos és bőséges volt.