Kiváló 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. április 14.
2015 júliusában töltöttem el párommal egy éjszakát ebben a Panzióban. Kocsival és gyalogosan is egyszerűen megközelíthető, bár gyalogosan pl. a vasúttól rá kell szánni egy 20 percet, de addig gyönyörködhet az ember a városban! :)
A személyzet készséges, segítőkész és nagyon előzékeny. A szoba szép tiszta volt a szükséges felszereléssel. Az árban benne van a légkondihasználat, ami nem mellesleg jó minőségű, kifejezetten a massziív többhetes közel negyven fokban jól jött.
A foglalás tartalmazott svédasztalos reggelit, mely szintén kifogástalan volt.
Két negatívumról tudok csak beszámolni. Az egyik az ágy volt, mely hihetetlenül puha volt, olyannyira, hogy inkább a szőnyegen aludtam, de a páromnak például megfelelt, pedig ő sem szereti a túl puha ágyakat. A másik negatívum a szálláshely elfoglalásának időpontja, melyet túl késeinek tartottam a távozást pedig korainak, a megszokottakhoz képest (15 órától érkezés, távozás 9-ig). Azonban a személyzet rugalmas volt, a szobát végül korábban elfoglalhattuk egy órával és ugyanígy egy órával később is távozhattunk. Vállalnak csomagmegőrzést, addig lehet bóklászni a városban.
Ár-érték arányban, kifejezetten a térségre jellemző árakhoz képest kiemelkedően jónak találom.
Aki egy megfizethető, barátságos, komfortos és tiszta helyen szeretne megszállni jó áron, annak mindenképpen ajánlom!
Az idei Gourmet Fesztiválon ismertem meg az Erhardt Étterem és Panziót, a tulajdonossal jót beszélgettünk, finomak voltak az ételek, így örömmel fogadtam el az invitálását, miszerint ha legközelebb Sopronban járunk, szálljunk meg náluk. Az élet úgy hozta, hogy a látogatásra szeptemberben sor...