Fagus értékelés

Fagus Hotel SopronFagus Hotel Sopron a térképen

Gyenge 2022. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. november 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Családommal szerettünk volna kikapcsolódni 3 napra Sopronban. A Fagus hotelben szálltunk meg.sajnos.
Bár a szálloda kinézete és a szobák kívülről szépek azonban több probléma is fellépett a 3 nap alatt.
4 csillagos szállodában általában szokott
Lenni szappan és tusfurdo. Itt már első nap azzal szembesültünk hogy elfelejtette feltölteni a takarító és a problémát csak úgy tudtak megoldani hogy egy pohárban adtak szappant.
Ebedelni nem lehet a szállodán belül semmi nincs se étterem. Bár van ahol tortak vannak és egy darab szendvics Ja és bunkó felszolgáló.
15:00 a takarító meg nem járt a szobankban és ami fel volt töltve tiszta torolkozo az koszos volt.
Eddig ilyeneket nem tapasztaltam 4 csillagos szállodában így ide biztosan nem jövünk vissza.
Nem olcsó szállás ezért úgy gondolom nem nagy elvárás hogy a pénzemért picit jobban odafigyeljenek.
Akik Sopronban jönnek biztos találnak ennél jobb szállást ennyi pénzért meg főleg!
Személyzet:Gyenge
Fényképek (1)
Fagus Hotel Sopron - Egyéb

Fagus Hotel további értékelései

2024.11.06gyerekekkel
Az ételek kiválóak voltak, az éttermi dolgozokkal együtt! A masszázs szintén kiválóra "vizsgázott". A wellnes szauna részlegében nagyot csalódtunk. A kiírt időpontokon nem voltak megtartva a szauna szeánszok, valamint nem is lehetett megtalálni a szaunamestert. Összességében a szálloda kiváló...
2024.07.25a párjával
Nagyon tetszett csak ajánlani tudom mindenkinek gyermekekkel is ideális,elég központi helyen van. Rengeteg a látnivaló,ellátás megfelelő volt,a személyzet készséges volt
2024.01.04a párjával
Voltunk már régesrég a szomszéd szállóban, de az idő távlatából ez nem összehasonlítható, mert akkoriban még nem létezett több ilyenfajta szolgáltatás. A szálló csodálatos környezetben épült. A kert kedves és ápolt, szinte csalogatja a vendéget nyugalomvágyásra. A felújitott szállóra ill....

A Fagus Hotel legnépszerűbb csomagjai

Sopron - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
 Sopron - Szállás félpanzióval
Szállás félpanzióval
57.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
 Sopron - Fagus Karácsony (min. 3 éj)
Fagus Karácsony
Kérd ajánlatunkat!
 Sopron - Két ünnep között (min. 2 éj)
Két ünnep között
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz