2013. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. október 15.Ajánlom a helyet másoknak is!
3 éjszakára érkeztünk a hotelba. A személyzet, kedves, segítőkész. Az étteremben az ételek nagyon finomak voltak, bár számomra a reggeli ugyan változatos és finom volt, valami hiányzott. A vacsora kifogástalan volt, bár értékeltem volna, ha nem csak 2 fajtából lehet választani.
A szoba nagyon tiszta volt, és hatalmas (köszönet érte), azonban az ágy borzasztóan nyikorgott, valamint ahogy végigmentünk a szobában dübögött alattunk a "föld". Szerencsére az alattunk lévő szobában nem voltak, így nem zavart senkit az 1 éves kisfiam szaladgálása. A TV elhelyezése szerintem nem tökéletes, egy falra szerelhető LCD TV jobban illene egy ilyen hotelhez. Fűtés október elején csak a fürdőben volt egy nagyon pici radiátoron.
Wellness: a 30 perces teljes testmasszázs után a párom 2 napig nem tudott a hátamhoz érni, mert olyan izomlázam volt. A szauna számomra nagyon kellemes volt, viszont az úszómedencét túl rövidnek találtam, valamint a jakuzzi után igen hideg volt a vize, így nem is úsztunk benne :(
Sajnos hamarabb el kellett hagynunk a szállást, mert összeszedett az egész család egy vírust, azonban a hotel nagyon rugalmasan állt a dologhoz, és ezt nagyon köszönjük nekik!
Mindent összevetve, jól éreztük magunkat. bár én egy picit többet vártam volna egy 4 csillagos hoteltől. (Félreértés ne essék, nem a személyzet miatt!)
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hotel Lövér további értékelései
2024.11.14a párjával
A hotel kissé "öregecske" volt, itt-ott kopottas. A fürdőszobában sem a mosdónál, sem a kádnál nem folyt meleg víz, csak épphogy langyos. Ez a mosdásnál elég kellemetlen volt. A tv csatorna-szolgáltatás minimális, sokkal több német nyelvű csatorna volt. (Azért a magyaroknak előnyben kéne lenni!)...
2024.11.10a párjával
Nem folyt le a víz a mosdóból. Nem folyt le a víz a ffi öltöző zuhanyozójában. A szőnyegek állapota nagyon rossz. Nincs thermocsap a radiátorokon. A kispárnák gyatrák. Az ételek nagyon finomak, de minden nap ugyanazok a sütemények voltak. A régi Lővér óta nem láttunk semmilyen felújítás nyomát,...
2024.10.14a párjával
A hotel konyhája remek volt. Óriási választék, finoman elkészítve! Gyümölcs, sütemény, péksütemény óriási választékban. Előzékeny gyors kiszolgálásban volt részünk. A város nézést az idegenvezetővel senki ne hagyja ki! Az idegenvezető külön dicsérendő egy élmény volt vele megtekinteni a...
A Hotel Lövér legnépszerűbb csomagjai
Senior csomag örökifjaknak
Napi ár félpanziós ellátással (1 éjszaka)
41.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Karácsony
Lövér élmény félpanzióval
Két ünnep között
Lővér Termál Senior
Mikulás hétvége
Lővér Termál
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval