1893-ban épült a város szívében, a történelmi belvárostól néhány lépésre Sopron legrégebbi szállodája, a Pannonia Hotel. A klasszicista stílus remekeként régi fényében pompázó hotel a történelmi múltat és a hagyományokat modern komforttal kapcsolja össze - 79 egyedileg kialakított szobával és nemzetközi színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit.
A szálloda elhelyezkedése, berendezése csodálatos. A szoba tágas, kényelmes, az ágy nekünk nem volt elég kemény. A wellness részleg tetszett. A reggeli egyhangú volt - mindkét nap ugyanaz -, a vacsora színvonal alatti. Hideg volt a hús, a köret, a saláta választék szegényes. A "sűlt" húsok ízetlenek és nem sültek.
A levesek és az édességek viszont jók voltak. Ilyen patinás szálloda véleményünk szerint jobb konyhát érdemel. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet segítőkész, udvarias, nem tolakodó.
Nagyon tetszett a szálloda berendezése, gyönyörű, hangulatos szobában voltunk! :) A félpanziós reggeli és vacsora finom volt és bőséges, a személyzet kedves, és mindenre odafigyeltek. A wellness részleg is kiváló volt. Egyetlen észrevételem lenne mindösszesen: a harmadik emeleten lévő szobánkban a wifi vagy alig, vagy egyáltalán nem volt elérhető. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Egy visszautasított szállásfoglalást követően az augusztus 20. -i héten pénteken lefoglalt szállás nélkül érkeztünk a 2 gyerekkel és a párommal Sopronba, egy éjszakára csupán (szombaton irány a Familypark) 15 Fertőrákosi és 10 soproni szállás végigjárását/hívását követően utolsó telefonszámunk volt a Best Western.
Este kilenckor telefon, segítőkész recepciós hölgy két szobát ajánl, elfogadjuk. A négy csillagot alulról közelíti, de az árai sem azok, közel a belváros, sok szoba van, de a szoba semmi extrát nem nyújtott, bár sokat nem is vártunk. Reggeli szokásosnak mondható. Praktikus szállás, Patinás épület. . . A wellness részt nem használtuk
Többször is ettem az étteremben és az ételek mínősége jó csak az ára elég húzos! Jó helyen található Sopron szívében! Kiszolgálás jó bár a picérek néha bl meccset néztek a tévében szerintem ez illetlenség egy ilyen 4 csillagos Hotelnél!
És a pincérnőkről ne is beszéljűnk hogy beszétek kiabáltak a tanuló pincérekkel ez szőrnyű ha én lennék a tulaj a két idősebb pincérnőtől minél elöbb megválnék ezt több esetben is láttam ahogy a diákokkal bántak! :(DE a Hotel nagyon szép szobákkal rendelkezi csak horror árón sajnos!
4 éjszakát töltöttünk itt két gyerekkel, a fiam azóta is "királyi lakosztályként" emlegeti, ez azt hiszem mindent elmond, az épület nagyon impozáns, belvárosi helyzete is nagyon előnyös, a személyzet nagyon kedves, az ételek finomak. Minden egyes csillagocskára rászolgáltak. Nagyon jól éreztük magunkat!
A Szállodai dolgozók figyelmesek, kedvesek. A felszolgálás, takarítás semmi kívánni valót nem hagyott maga után. Mindenhol rend, csend, tisztaság. Az ételek finomak, nem kell sokat várni rájuk és roppant gusztusosan vannak a tányérra helyezve. Bármilyen városnézéssel kapcsolatos kérdesre vagy bármely kérdésre korrekt, kellemes választ kaptunk.
Üdvözlöm! Fiammal töltöttünk itt egy hétvégét. A belvárosban van a szálloda, mindenhez közel. Gyalog kényelmesen majdnem mindent el lehet érni. Sajnos autóval nehéz parkolni, hét közben fizetni kell, de hétvégén ingyenes. A szállodának is van parkolója, igaz azért fizetni kell. Belülről a szálloda antik bútorokkal van berendezve, épület is barokk stílusú.
Nekem tetszett. Az ebédlő tágas, svédasztalos reggelivel és vacsorával várják a vendégeket. Az étel minőségével meg voltunk elégedve. A kiszolgálással nem voltunk megelégedve,lassúak voltak de valószínű kevés volt a személyzet. Az árak elfogadhatóak, kellemesen éreztük magunkat.
Férjemmel kettesben töltöttünk itt el egy hétvégét. Sopronban sokszor jártunk már, de ebben a szállodában még nem volt alkalmunk. A belvárosi elhelyezkedés miatt autóval nem volt könnyű megközelíteni, fizető parkolóban tudtuk letenni a kocsit. A szálloda tradicionális, kicsit régimódi berendezésű, úgy érzi magát az ember ide belépve, mintha 100 évet visszaugrana az időben.
A szobánk szépen berendezett volt, kényelmes ágyakkal. Az étterem hangulata számomra egy kissé rideg volt, az ételek nekem nem nagyon ízlettek, a vacsora menüválasztásos volt, mert szezonon kívül érkeztünk. A személyzet udvarias, normális volt. Tulajdonképpen konkrét negatívumot nem is tudnék elmondani, de valahogy nem éreztem magam barátságosnak a helyet. A szobánk felső emeleten volt, az ablak a város felé nézett.
2013 július 8-13-ig töltöttünk el 5 napot párommal. A szállás kitűnő, tágas, tiszta. A recepciónál segítőkészek, udvariasak voltak. Az éttermi szolgáltatással nem voltunk megelégedve, ugyan a kiszolgálás, gyorsaság rendben volt, de a felszolgált ételek minősége erősen kifogásolható: a főétel (hal! , szűzérme) nyers, főtlen!
Kellemes napokat töltöttünk itt. Igényes, kívül-belül patinás szálloda, frekventált helyen. Az ágy kényelmes, a szoba és a mosdó tiszta, a személyzet udvarias, az étterem elsőosztályú. A reggeli bőséges és sokoldalú, érintettként külön kiemelném a vegetariánus választékot, amiben sikerült túllépniük a szokásos sablonokon. Mindenkinek csak ajánlani tudom.