Viszont volt olyan vendég pár, aki egy szobához két ventillátort is kapott. Nem lehetett tudni, hogy mi alapján osztottak ilyen készüléket. Esetleg erről is lehetne előzetesen tájékoztatni a leendő vendégeket, hogy felkészülhessenek, vagy ez alapján is választhassanak. A recepción nem tudtak pontos információt adni sem a Malomtó, sem a Fertó tó strand pontos helyéról (GPS beállitáshoz utcaév, v. GPS kód), megközelitési módjáról. Célszerű lenne, ha a szállóda ismertetőjében fenti fürdési lehetőségek távolságáról is irnának információt, tekintve, hogy ezek igénybevételére csak gépkocsival lehetséges. Az információk a hotel "welness" részlegével kapcsolatban is hiányos, javasolt leirni a pontos méreteket, vizmélységet, hófokot, stb, mert egy ekkora létszámot befogadó szálloda vendégeit ez a szolgáltatás csak csekély mértékben tudja kielégiteni, kisgyermekek "lubickolására" pedig a vizmélység miatt nem alkalmas. Ez nem feltétlenül baj, de az információ a választásnál fontos lehet. A kerti grillparti ételei izletesek, finomak és bőségesek voltak, azonban a körülmények kivánni valót hagytak maguk után. Billegő asztalok, székek és a rengeteg darázs, méh, macska. . . A 3 lift közül egy nem működött, ezért a liftnél rendszeres volt a sorállás és a hosszabb várakozás. Az étteremben is elég meleg volt, bár igyekeztek hűteni. Az éttermi személyzet nagyon készséges volt. Az alábbi kérdésre, hogy ajánlanám-e másoknak csak két válasz lehetőség van, ezért a nem választ jelöltem. De ez nem azt jelenti, hogy teljesen elégedetlenek voltunk, csupán a fentebb leirtak miatt nem választhattam más választ. Az igazi válaszom: Talán, attól függően, hogy ki, mikor és milyen célból utazna Sopronba.