2024. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 8.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kis, családias szálloda a belváros magjában található, az Orsolya térnél, autóval behajtási engedély szükséges, melyet a hotel intézett. A belső udvarban lehetett parkolni, de 6 parkolóhely van csak, így ezt előre szükséges lefoglalni. Bár vegyes értékeléseket olvastunk az ittjartam.hu-n és másutt is a szállodáról, nekünk nagyon pozitív benyomásaink voltak. A foglalás zökkenőmentes, a kommunikáció gördülékeny volt. Az árat nagyon kedvezőnek találtuk, ráadásul SZÉP kártyával tudtunk fizetni, nemcsak a szállást, a reggelit és a parkolást, de a hotelben is megvásárolható Familienpark belépőket is. További plusz pont, hogy a belépők mellé hideg elemózsiát is kaptunk csomagolva (szendvics, gyümölcs, üdítő, nápolyi szelet).
A korábbi értékelések és fotók óta a szálloda belső felújításon esett át. A szobák és a fürdőszobák is igényesek, modern berendezésűek, újszerűek lettek. Az 1. emeleten lévő lakosztályunk az utcára nézett. A szoba hangulatos, tiszta. Hajszárító, szappan, tusfürdő, törölköző bekészítés volt. Reggeli svédasztalos, reggel 7-10 óra között, a szokásos dolgok.
Néhány kisebb negatívum: a kis méretű hűtő nem igazán hűtött maximális fokozaton sem. A 2 szoba között nincs ajtó vagy térelválasztó, egy közös klíma volt, amely be volt állítva fixen 24 vagy 25 fokra. A fürdőszobában szagelszívó/szellőztető van, amely elég hangos, nincs ablaka. Az egyik szobában egy franciaágy található, míg a másikban két különálló ágy. A wifi jó minőségű.
A szálloda környezete igazán hangulatos, középkori macskaköves utcácskák. A főbb látnivalók gyalogosan elérhető távolságra találhatóak, illetve számtalan vendéglátó hely is van a környéken. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. Érkezés előtt részletes útmutatót kaptunk emailben, hogyan tudunk eljutni a hotelhez. Összességében 5 pontos élmény, szívesen visszatérnénk ide a jövőben is.
Wellness részleg nincs, de a városi fürdőbe és a Lővérekben lévő Fagus Hotel wellness részlegébe lehet kedvezményes belépőt igényelni.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (25)
Még több kép (15 db)
Palatinus Hotel további értékelései
2023.07.09a párjával
Gyönyörű helyen, Sopron szívében, a történelmi városrészben van a Palatinus Szálloda. Kedves, segítőkész, minden kérdésünkre választ adó személyzet szolgálta a kényelmünket. Csomagjaink becsekkolásig történő biztonságos elhelyezéséről is készségesen gondoskodtak. A reggeli változatos és isteni...
2019.10.05gyerekekkel
Neten foglaltam családi szobát parkolóval. 2 óra múlva hívnak: nincs családi szoba, csak 2 egymás mellett. Ideérünk nagy nehezen( a közlekedéshez itiner szinte semmi, pedig ide kellene!) kiderül, h nincs parkoló.... szoba retró, ágymatrac kifeküdve, de azt mondom, nem 4 csillag, de hogy a fürdő...
2019.08.21a párjával
Maga a szálloda nagyon tetszett....jó helyen van, közel van minden, mégis csendes.. ami viszont kevésbé tetszett az pedig az, hogy bár szép, a tisztaság nem nagy erényük...az egész szállodában az a retkes szőnyeg...undorító...azt ki lehetne váltani valamivel szerintem. nem adnak csak...
A Palatinus Hotel legnépszerűbb csomagjai
Vissza nem térítendő ár reggelivel
24.494 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Szilveszter
103.272 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Két ünnep között
Húsvét - teljes előrefizetéssel
107.575 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Pünkösd - teljes előrefizetéssel
132.731 Ft / 2 fő / 3 éjtől reggelivel
Két ünnep között - teljes előrefizetéssel
27.142 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Karos Spa Zalakaros
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő