Mindenkinek csak ajánlani tudom az éttermet. A kiszolgálás tökéletes . A személyzet csillagos 5-öst érdemel. Nagyon finomak az ételek . A pizzákat külön ajánlanám , nagyon finom házi tészta, különleges fűszerezésű pizzaszósz , bőséges feltétek . A választék nagy a főételek tekintetében is .
Szülinapi ebédre érkeztünk hármasban. Az etetőszéket nem ártana néha lefertőtleníteni,takarítani,mert nagyon koszos volt. Mi mindig letakarítjuk használat előtt és után, de úgy látszik, hogy nem mindenki. A mosdóban wc szűkítő,pelenkázó is van. Az ételek finomak voltak, a pincér kedves és gyors.
Az uborka salátát nem kaptuk meg, ami az étkezés közepén tűnt csak fel, így már nem szóltunk, viszont a számlán szerepelt. Mivel az ételekkel elégedettek voltunk, biztosan visszatérünk még, és reméljük, hogy a két kupac törlőkendővel sikálás feltűnt a személyzetnek és legközelebb ők fogják letakarítani,mert az ebéd lecsengése után biztosan akadna rá ideje. . .
Barátságos pincér fogadott minket, ízlésesen berendezett az étterem is, de jó idő lévén a teraszon foglaltunk helyet. Régóta terveztük már, hogy egyszer kipróbáljuk ezt a helyet. . . sajnáljuk, hogy idáig vártunk vele. Az étteremnek saját parkolója van, baba és gyermekbarát hely. Játszótér,pelenkázási lehetőség is adott.
Délután jártunk ott egy késői ebédre, de rajtunk kívül még jó páran voltak. A leves és a májgombóc is nagyon finom, ízletes volt. Kétszemélyes tálat kértünk, bőséges köret járt hozzá, 3 féle hús volt tálalva,nagyon kiadós volt. Ár-érték arányban is megfelelő. Falusi vendéglátó hely lévén meglepően széles körű a választék. Bátran ajánlom mindenkinek aki a környéken jár :) Biztosan visszatérünk mi is.
Rendeltem ma ebédet kiszállításra. Kár volt. 10óra előtt rendeltem és 12 után kaptam meg, ráadásul hidegen. A menü levese májgaluska leves. Az a leves oké (bár szerintem sótlan volt és borsos) a májgaluska, ami minden volt csak nem máj és nem galuska. Ilyet még nem ettem. Kemény volt és ha kiraktam a zányér szélére, fél perc alatt nagyon kiszáradt.
Emellett találtam benne zsiros részeket is! Túl fokhagymás volt. Következő fogás: sajttal és baconnel töltött rántott karaj fűszeres burgonyával. A burgonya is minden volt csak nem fűszeres. Csak a borsot éreztem, de azt nagyon - végülis az is fűszer -. A karajról a panír elvált, de a hús kemény és alulkészült volt, a bacon hiányzott belőle. Egyetlen értékelhető dolog a menüben az a sajt volt, finom volt és melegítés után olvadt is. Gratulálok
Évek óta átmenő forgalomként mi is végigszáguldottunk a falun, Sótonyon. . A tavasszal viszont a nagy kanyarban lévő fogadó körül mozgolódást láttunk. . mintha készülnének valamire. És elkészültek! Az ősszel ültünk be először,jó időben hívogatott a hatalmas terasz. Elcsodálkoztam az étlapon! !
Modern, ízléses ételek, pizzák, minden nap menü, és a hét több napján állandó akció! ! A rendelésünk hamar megérkezett, nem csalódtunk, így most a napokban, mikor arra jártunk, megint beültünk, hideg idő lévén az étterembe. . újra elcsodálkoztam. . egy asztal kb egy havi magyar átlagfizetés, és van belőle bőven. Nem sajnálták a pénzt a berendezésre, a helyhez illő rusztikus fa bútorok, mégis minden modern. . pedig egy falunk vagyunk. . egy ilyen étlappal. . kivalló ételekkel! ! Örülök, hogy van ilyen, ha Sárvárra megyünk Fürdőbe, szerintem hazafelé vacsorázni ezentúl mindig itt fogunk, van még mit választani a bőséges ínycsiklandozó étlapról! Nagyon gratulálok, és csak így tovább! A falusi környezetben teljesen beleillik, mégis ízléses, modern , kiváló minőségű ételekkel! Mindenkinek ajánlom! !