Sümegi Afrikárium Sümeg

10%
Időpazarlás
Érdekes

11 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval

Sümegi Afrikárium Sümeg vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Átlagos 2020. október 2.egyedül járt itt
Szép őszben Sümegen barangolván ráakadtam egy feliratra, mely tudatta velem, hogy itt ér össze Magyarország meg Afrika. Ez csak felkelti az érdeklődést, nem? A vadgesztenyefák alatt szólt két idősebb ember, hogy egy csoport van bent, én meg csak pislogtam, hogy ez mit jelent, hogy nem szabad bemenni? De, lehet, csak egy csoport van bent.
Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg - Sümegi Afrikárium Sümeg -
Még több kép (7 db) >>
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 10 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.