Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg bemutatkozása
A Hotel Kapitány ****Superior Wellness közvetlenül a Sümegi Vár tövében épült, történelmi környezetben. Az épületet körülölelő szép- és nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben. Vendégei betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.
Nagyon jó választás volt a szálloda.Egyben wellnes és kirándulás is!Szuper hely gyerekekkel.Az ételek finomak és választékosak!Személyzet kedves és segítőkész!Minden volt ami kellett egy családi nyaraláshoz!:)
Nagyon meg voltunk mindennel elégedve. Kisgyerek mellett is lehet pihenni. Mindennel felszerelve a szálloda. A reggeli vacsora bö választekban. És a limonádé az valami csucs volt. Jövöre szintén ezt választjuk
Sok hazai szállodában voltunk már feleségemmel, évente 5-6 alkalommal 10 éve. A kapitány az általunk ismert szállodák között az elsők között van. Kis gyerekes családoknak is nagyon jó, mert foglalkoztatták a kicsiket, minden nap volt program. Kifogástalan volt a szoba, az étkezések választéka, íze, a wellnes.
Nagyon csodálatos környezetben tudtunk eltölteni 4 napot a családunkkal a Hotel Kapitányban. A szoba megfelelő volt és a kilátás a várra pedig gyönyörű.
A szálloda ,a kiszolgálás teljes körű. Az ételek finomak, a felszolgálok kedvesek,, körültekintőek. A kilátást külön meg lehet fizetni:( 4 főnek kicsit drága. Sajnálatos hogy az élménymedence szolgáltatásai nem mindig voltak bekapcsolva, amikor úgy értékelték kevesen vagyunk a medencében akkor kikapcsolták:(.
A szálloda tisztasága kifogástalan, személyzet kedves, segítőkész és figyelmes. Ételek nagyon ízletesek. Szobák szépek,jól felszereltek, kilátás a várra az valami csoda volt a nap bármely szakában. A lovagi torna színvonalas. A középkori vacsorában kicsit csalódtam.Összeségében ajánlani tudom mindenkinek.
nagyon megvoltunk elegedve a kiszolgálással.a hotelben tisztaság van,a felszolgálok kedvesek.nagyon tetszett a lovagi torna.voltunk a várban a program nagyon jo volt.aki még nem volt a hotel kapitányban az látogasson el biztosan nem fog csalodni.
A szálloda személyzete nagyon kedves volt, kivéve a bejelentkezésénél az egyik kolléganő volt kicsit álmos. Az ételek nagyoon finomak voltak, főleg a reggelinél kapható saját termékek. A szobák szépek, kényelmesek. A lovagi torna meglepően szinvonalas volt. A medencék vize lehetne kicsit mnelegebb.
Kényelmes és nagyon tiszta volt a lakosztály. Kedves, barátságos a személyzet. A takarítónő naponta takarított. Kiváló minőségű és bő választékú volt a reggelei és a vacsora. Az éttermi személyzet is barátságos, segítőkész volt. 3 és fél éves unokánkkal együtt nagyon jól éreztük magunkat, máskor is szívesen visszamegyünk a Hotel Kapitányba.
Április közepén jártunk itt a feleségemmel. Nagyon jól éreztük magunkat, a személyzet kedves volt és segítőkész. Wellness részleg kiemelkedően jó volt, a királyi vacsora pedig pompás. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, minden korosztály számára felülmúlhatatlan élményt biztosít ... Remélem eljutok még ide ....