Hotel Kapitány Superior Wellness Sümeg bemutatkozása
A Hotel Kapitány ****Superior Wellness közvetlenül a Sümegi Vár tövében épült, történelmi környezetben. Az épületet körülölelő szép- és nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben. Vendégei betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába.
Minden rendben jol ereztuk magunkat, kivalo volt a lovagi torna, a setakocsikazas, szep volt a var, jo volt az ebed a Varcsardaban, remek cimbalmos, jo wellness. Remelem hogy meg visszaterunk. Koszonettel Boros Eugen Szlovakiabol
Nagyon szép környezet családias hangulat. A wellnes részleget gyermekem nagyon élvezte. A lovagi tornabemutatót nagyon élveztük, jól megszervezett program.
Feltétlen tetszésemre volt a szálloda elhelyezkedése, szerves kapcsolata a várral építészeti és szolgáltatási szempontból egyaránt. Kellemes volt a nászutas lakosztály, bíztam benne, hogy a napi extra ár tartalmaz valami fogadó ajándékot (pl pezsgő , gyümölcs kosár, csoki stb). Nem volt így.
A személyzet általában kedves, mindenki üdvözölt, akárhányszor találkozott velünk. Nem vártam el az alkalmazottaktól, hogy állandóan mosolyogjanak, de némelyikük fásultnak tűnt elsősorban a bárban illetve a wellnessben dolgozók. A lovagi torna kellemes volt; külön köszönöm, hogy nem a középkort kívánták felidézni a maga, soha kellően nem dokumentált valójában, inkább a "hogyan lehetett hajdan" megközelítést alkalmazták. A lovasbemutatók színvonala messze meghaladta elvárásomat. Gratulálok. Összességében a négy nap elteltével felüdülten távoztunk.
A szálloda nagyon ízléses kívül belül, mindenütt tisztaság. A személyzet nagyon kedves. Az étterem is kitűnő, változatos, finom ételek, gyors pincérek. A wellnessből én hiányoltam a melegvízes medencét (min 36 fok), de akinek ez nem fontos szempont, annak ajánlom, mert jó sok medence van, nem volt zsúfoltság. 4 szauna is van.
Ez alkalommal kettesben voltunk a férjemmel a házassági évfordulónkat megünnepelni, de ha a 9 és 12 éves gyermekeinet is vittük volna, a wellnessben kicsit bajban lettünk volna, hiszen nekik való medence nincs. A gyermekmedencét már kinőtték, a többihez meg ki van téve, hogy labdázni, ugrálni (érthető okokból) tilos. A nyári szezonban más a helyzet, van még egy kinti gyermekmedence és egy úszómedence is. Viszont csocsó, billiárd pingpong volt. És a középkori várjátékok előadás nagyon jó volt! Ezt szívesen megnéznénk még egyszer a gyermekeinkkel is. Bár a szobaszervízzel akadt egy kis problémánk, amiért elnézést is kértek, bátran ajánlom másnak is a szállodát, és még mi is szívesen visszatérnénk.
Tiszta szállás, szép környezetben, remek kilátással az étteremből. A személyzet kedves, mosolygós és nagyon figyelmes. 30. -ik születésnapomat töltöttük a szállodában. 2. nap egy üveg bor és egy kedves üdvözlő lap várt a szobában a wellness után. A születésnapomon az egész személyzet együtt énekelte a Happy B.
dalt a párommal a vacsora után, kaptam paleo tortát is, glutén és tej érzékeny vagyok. Különleges és megható volt. Ezen kívül, a wellness nagyon kellemes, bár a lépcső kissé csúszós volt a felső medencékhez vezető úton. A szoba tiszta volt, de modernebbre számítottam. A kirándulási lehetőségek és programok igazán színesek.
Minden tökéletes volt!Nagyon jól éreztük magunkat!Nagyon jó kikapcsolódás hétköznapokra,és hétvégekre!A kaja, a kiszolgálás fantasztikus.Mindenkinek csak ajánlani tudom. És remélem még visszatérünk a Hotel Kapitány wellnesébe !!!
Megérkezésünkkor az ott lévő személyzet boldogan fogadott és a tartózkodásunk alatt lévő teendőkről bő tájékoztatást kaptunk. Szobánk kényelmes és fantasztikus kilátást biztosított a Sümegi Vár! A fürdő a gyerekeknek és nekünk is kellemes élményt nyújtott. Az ott tartozkodó vendégek is közvetlenek voltak.
A várjáték programot és az azt követő vacsorát mindenkinek ajálanám, mert a gyerekeim tele elménnyel tértek aludni a kényelmes ágyba. Köszönjük az èlményt Hotel Kapitány!
Március elején jártunk a Hotel Kapitányban. Összességében mindennel meg voltunk elégedve. A recepciósok segítőkészsége, a hotel tisztasága, a kitűnő ételek mellett külön is ki szeretnénk emelni a szállodai étterem személyzetének figyelmességét, udvariasságát és szakmai felkészültségét.
Két gyermekkel (4 éves, 15 hónapos) töltöttünk el hétköznap 2 napot. A szálloda nagyon jó helyen fekszik, közvetlenül a sümegi vár alatt. Igényes külsővel és belsővel rendelkezik, a szoba szép nagy volt. Helyszínen a személyzet kedves, szolgálatkész, az írásban feltett kérdésekre is teljeskörűen válaszoltak a foglalást megelőzően.
A szobában korrekt módon az várt, amit előzőleg írásban vissza is igazoltak. Kisebb gyermekeknek igazán a külső medencéknél van lehetőségük önfeledten játszani a belsőknél folyamatosan oda kell rájuk figyelni, mert a medence részek különböző mélységűek és leginkább pipiskedve tudnak közlekedni, valahol pedig már nem is ér le a gyermekek lába, úszni pedig még nem tudnak. Tekintettel arra, hogy mi tavasz elején töltöttünk el ott néhány napot, a külső medencéket sajnos nem tudtuk használni. A félpanziós ellátás büfé jellegű, mennyiségre és ízre megfelelő, de lehetne változatosabb is. A reggeli választék mind a két nap ugyanaz volt, a vacsora csak az étkezést tartalmazta, az italokat pedig öt csillagos áron lehetett megvenni. A szálloda környezetében leginkább a várat lehet megnézni és bizonyos napokon lovagi tornát. Nekünk sajnos ez kimaradt, mert ottlétünk pont nem nem ilyen napra esett. Van lehetőség lovaglásra is, azt a szálloda recepcióján kell lefoglalni. Összességében kellemes élményekben volt részünk, 2-3 napos wellness kikapcsolódásra vágyóknak mindenképpen tudom ajánlani a szállodát.