Neves lovagkirályunkat ábrázolták már többféleképpen, de a mindmáig elfogadott, leghitelesebbnek hitt verzió az a herma közismert formája, a szépen, frissen, szimmetrikusan fodrászolt királyfej. Sümegen meg különleges oka van, hogy itt álljon a bárd vitéze, hiszen azt a bizonyos hermát itt őrizték vagy 50 éven át.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 13 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.