Sziasztok! Én a Pokol Pince éttermet választottam, Szabadbattyánban. 2 hónapja voltunk ott családostól, mert anyósom és apósom születésnapját ünnepeltük, ami pár nap különbséggel van. Megbeszéltük a sógoromékkal, hogy ha szólunk induljanak el és majd visszük az anyósomékat. Odaértünk hozzájuk, és mondtuk nekik, hogy öltözzenek fel, mert megyünk valahova.
Nem tudták, hogy hova, mert egy hétköznap délután volt. --- de azért kicsit elegánsabb ruhában. Fogalmuk sem volt, hogy mi következhetett ezután. Amikor elindultunk a kicsi fiamnak is mondtam, hogy egy nagyáruházba megyünk, és utána elvisszük a mamáékat valahova. Mikor a Pokol pincéhez értünk bekanyarodtunk és a sógoroméknak szóltunk, akik ott álltak a benzinkútnál, hogy jöhetnek Ők is. Beértünk, leültünk és csak nevettek, hogy ez mi, mert 8 személyes asztal foglaltunk és csak négyen voltunk, és egyszer csak beléptek a sógoromék a gyerekekkel is. Na akkor már gondolták, hogy ez valami meglepetés buli lesz. Na hát így kezdődött a csodás szülinapi buli, a meglepetés nagyon jó volt, és nagyon örültünk, hogy jól sikerült. A Polol pincébe mi sokat járunk, mert nagyon finomak az ételek, és nagyon nagyok az adagok. Mi teljesen "márkahűek" vagyunk, mert mindig ide járunk. Élő zene szól. A pincéreket ismerjük, régi összeszokott csapat. A kiszolgálás gyors és pontos. Ráadásul minden hét keddi napján "torkos kedd" van, ahol minden ételt féláron adnak. Eddig akárhányszor voltunk mindig tele volt az étterem, úgyhogy az árakról ennyit mondanék. A kabátokat a pincérek veszik le rólunk és rakják el a fogasokra. Tehát ennél többet nem tudnak megtenni a vendégekért. Köszönjük nekik :-)
Egy nagyon hangulatos hazai ízekkel szolgáló étterem csak ajánlani tudom mindenkinek. A személyzet profizmusa alázatos pontos és az élő zenéről meg nem is álmodtunk kiváló ételek szuper kiszolgálással működő étterem! Jobb helyet nem is választhat magának az ember egy csapatépítő bulihoz,vagy üzleti ebéd,vacsora netán családi ünnepek megünnepléséhez!