Kedvencem a Hagymás rostélyos. Itt remekül készítik. Hangulatos, kellemes hely udvarias személyzettel. Időben kell asztalt foglalni, mindig tele van. Máskor is jövünk!
A személyzet nagyon kedves. Az ételek isteni finomak és bőségesek és meglepően jó árban vannak Az étterem tiszta , rendezett. Az ételekre nem kellet sokat várni. Biztos,hogy vissza fogunk térni !
Ebédre érkeztünk, a hely hétköznap lévén egyáltalán nem volt tele, és bár több pincér dolgozott szinte tudomást sem vettek a vendégről. Az italok megérkeztek, de az étel megrendelése rendkívül bonyolult feladatnak bizonyult, mert senki felénk sem nézett.
Hosszú várakozás után, többszöri kulturált szemkontaktus keresés sem segített eszébe juttatni a személyzetnek, hogy a vendég az étlappal a kezében ül már 20 perce, pedig nem olvasni, hanem ebédelni szeretne. Ez még teltház esetén érthető is lenne, de csupán néhány asztalnál volt vendég. Sajnos a kellemetlenség rossz hatással volt az egész hangulatra - mindez fűszerezve a személyzet diszkrét arroganciájával - azt eredményezte, hogy nem térünk ide vissza annak ellenére sem, hogy nagyon szerettük az itteni ételeket.
Mivel felkapott étteremről van szó, jóval korábban foglaltunk a teraszra egy négyszemélyes asztalt. A választott ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A csapolt sörről nem is beszélve. A kiszolgálás a teltház ellenére nem volt lassú, a pincérek udvariasak voltak. Az általam választott gyümölcslevessel és marhapörkölttel teljesen meg voltam elégedve.
Házassági évfordulóra mentünk, de csalódás volt. Sötét a hely, pedig ablak mellé kaptunk helyet. Az ablak nyitva volt, kértük, hogy csukják be, mert ránk jön a huzat, nem tetszett a pincérnek. Ez volt az első pont, amikor majdnem távoztunk. (Az asztalt nem mi választottuk, nagyjából ültetve lettünk, pedig elég sok üres asztal volt.
) Én kecskesajttal töltött jércemellet kértem karamellizált bundában - a kecskesajt sehol nem volt. Férjem juhtúróval töltött bordát kért. Meg akarta spékelni kaporral, de azt mondta a pincér nincs, ilyenkor, szeptemberben biztosan nincs. Amikor megkaptuk az ételeket, az jércemellen ott díszelgett a friss kapor - jééé mégis van! A pincér mindig eltűnt, így desszertet már nem is kértünk. Eljöttünk. Nem megyünk többször. Máshol ennyi pénzért lényegesen jobbakat lehet enni.
Veresegyházáról hazafelé menet tértünk be ide, és nagy meglepetésünkre kiváló ételek, minőségi kiszolgálás és barátságos árak fogadtak minket. A konyha magyaros, az adagok bőségesek, a fogások kiváló minőségűek és nagyon finomak. Életünk legjobb brownieját itt fogyasztottuk el.
A személyzetnek hatalmas köszönet, nagyon régen volt már részünk ilyen szintű kiszolgálásban. Tisztelettudóak voltak, halkan beszéltek, körültekintőek voltak és figyeltek az igányeinkre. Köszönjük, reméljük még visszatérünk!
Vasárnap délre hárman mentünk ebédelni. Végtelenül kedvesen, udvariasan fogadtak bennünket. Mind a három főétel rendkívül ízletes, nagyon finom volt. A betyár szeletet jól fűszerezték, forrón hozták. A rántott harcsa is friss volt. A libamájat is bármikor ismételnénk. A végén már csak pihegtünk a nagy adagoktól, de nem hagytuk ki a somlóit.
Finoman készítették, de a vanília pudingot egy picit sérelmezem. A felszolgálók visszafogottan voltak udvariasak. Hál isten nem nyomultak! A fizetésnél figyelmeztettek bennünket, hogy a százalék benne van az árban. Korrekt. Mindenképpen visszamegyek. Kedves, tiszta, korrekt hely.
A fizetőpincér stílusa kritikán aluli! Többszöri tapasztaltuk. Inkább hasonlítanám egy kocsmához, mint étteremhez! Koszos asztal, homályos világítás. Nagy csalódás!
Egy esküvői ebédre voltunk hivatalosak erre a helyre. Az étterem egy út szélén található, megfelelő méretű parkolóhellyel. A berendezés ízléses, szép, jó hangulatot áraszt. Az ételek húsos tál: töltött pulyahús, rántott hús, rántott gomba, rántott sajt, kacsacomb, rántott cukkini vegyes körettel finom volt, de semmi extrát nem tartalmazott.