A Szűcs Fogadója Szada

4,5Ételek / Italok
3,8Kiszolgálás
4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Libra Hotel Veresegyház - Lazulás a Librában ellátás nélkül
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

A Szűcs Fogadója Szada vélemények

Kiváló 2017. március 30.gyerekekkel járt itt
Nagyon jó hangulatú,családbarát hely.Az ételek kiválóak,már többször ettünk itt és még nem csalódtunk.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 30 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 673 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
2016. december 30.családjával járt itt
Szada legmenőbb étterme félúton Gödöllő és Veresegyház között. Régebben nagyon sokat jártunk ide, nagyon hangulatos hely, nagyon jó ételekkel. A vadas, a serpenyőben sült báránycsülök, a bélszín, az aranygaluska - most hirtelen ezek jutnak eszembe az itt fogyasztott ételek mind kiváló volt. Összességében itt is a magyaros/házias vonal dominál.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 19 helyen első értékelőNépszerű író - 35 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 376 feltöltött kép
Kiváló 2016. december 22.barátokkal járt itt
A Szada határában található Szűcs Fogadójába barátunk invitálására látogattunk el. Belépve az étterembe hangulatos és kifogástalanul tiszta belső tér fogadott minket. Érdemes előre asztalt foglalni, a helyiség ottjártunkkor is tele volt. A kiszolgálás nagyon udvarias és gyors. A pincérek felváltva szinte körülugráltak minket, nem lehetett okunk panaszra.
A Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Külső képA Szűcs Fogadója Szada - Külső képA Szűcs Fogadója Szada - Külső képA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - MosdóA Szűcs Fogadója Szada - MosdóA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Külső kép
Még több kép (17 db) >>
Kiváló 2016. augusztus 23.családjával járt itt
Kifogástalan az étel és a kiszolgálás is! Soha nem csalódtunk benne, Gödöllő környékén ez a legjobb étterem! Hétvégi délutánokon tele van, akkor kissé zsúfolt, de a színvonal akkor is szuper! Hangulatos a berendezés, a terasz is kellemes. Mi minden családi vacsorát itt tartunk évek óta és a folyton megújuló étlap miatt nem tudjuk megunni!
Átlagos 2016. június 22., üzleti partnerrel járt itt
Előszór is azzal kezdeném ,hogy nem vagyok reklamálós komment irogatós de úgy érzem hogy a mai élményemet meg kell osszam,hátha a tulajdonoshoz is eljut ez az értékelés. Szóval egy ismerősömmel tértünk be egy átlagos szerda délután a Szadai étterembe.
Kiváló 2016. május 17.gyerekekkel járt itt
A hely nagyon hangulatos és családias.
A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ételek finomak és kiadósak. A férjem lepett meg a házassági évfordulónkra vasárnap délután. A tulajdonost még a Gödöllői éttermében szeretünk meg. És hűségesen követtük őt a Szadai éttermébe is. A szakács főztje nagyon ízletes,a tálalás szép. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a finom házias ízeket.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Kiváló 2015. szeptember 18., kollégákkal járt itt
Az ittjartam. hu-n olvastam a sok pozitív értékelést, azután személyes ismerős is azt erősítette meg, hogy szerintük is klassz hely. Hétköznap késő ebédidőben érkeztünk kollégákkal; a falu Gödöllőhöz közeli szélén a főút mellett könnyen megtaláltuk a helyet. Az épület körül minden oldalon parkoltak az autók, de egy szabad helyet sikerült még találni.
A Szűcs Fogadója Szada - Külső képA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - Étel/italA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - MosdóA Szűcs Fogadója Szada - MosdóA Szűcs Fogadója Szada - Étlap/itallapA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - BelsőA Szűcs Fogadója Szada - Külső képA Szűcs Fogadója Szada - Étel/ital
Még több kép (10 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 132 városban járt márFelfedező - 109 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3121 feltöltött kép
Kiváló 2015. május 1.barátokkal járt itt
Az „Ittjártam” alapján akartam a lehető legjobb étterembe meghívni a barátaimat, és így esett a választás A Szűcs Fogadójára, Szadán. Szombat este lévén, a parkolás egy kicsit nehézkes (ingyenes és tágas parkoló egyébként), viszont az étterem valóban a lehetséges legjobb volt!
Kiváló 2014. augusztus 17.a párjával járt itt
Első találkozásunk, és évfordulóinkat ünnepeljük e helyt. Mindig színvonalas az étel minősége, a kiszolgálás udvarias korrekt,esztétikus a berendezés, barátságos a környezet. Parkolás is meg van oldva, sokat számít. Mostanság már alkalomszerűen, sőt ötletszerűen is felkeressük a Szűcs Fogadóját.
Köszönjük!
Vida-Kádár Szilvia és Vida Sándor
Kiváló 2014. augusztus 5.családjával járt itt
A Medve Park után haza fele kerestünk egy jó éttermet. Hát nem csalódtunk! Isteni finomak voltak az ételek, a pincérek segítőkészek. Gyorsan hozták az ebédet ami bőséges volt. A kerthelyisége nagyon kellemes és ami még pozitív hogy az egész étterem tiszta volt. Bátran ajánlom mindenkinek. Ár/érték arányban is megfelelő volt.
A Szűcs Fogadója Szada a térképen
2111 SzadaDózsa György u. 2/3.
06 28 405 510
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • akadálymentes • gyerekmenü • koktélok • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Konyha jellege
magyar, nemzetközi