Sokszor megfordultunk itt családi ünnepek alkalmával. Csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: udvariasak, jól főznek, és szép a környezet, tele van régi tárgyakkal, mégis új hatást kelt az egész. Igen finomak és minőségiek a boraik, tyúkhúslevest fürj tojással mindig kérünk, a mákos rétesük vaníliafagyival csúcs! Megunhatatlan. Még nem ettünk itt olyat ami ne ízlett volna.
Többször jártunk már itt családdal, barátokkal is. A kiszolgálás nagyon udvarias, mindenkire nagyon figyelnek, az ételek háziasan vannak elkészítve és elég nagy adagok, gyors a kiszolgálás. A környezet nagyon hangulatos, családias. Ami nagyon tetszett mindenkinek, hétvégén délidőben élőzenés ebédben volt részünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek !
Túl gyakran nem járunk étterembe (havonta 1-2 alkalom), de ez a hely egy jó ideje a kedvencünk. Itt még rosszat nem ettünk. Az adagok bőségesek, az ételek nagyon-nagyon finomok. A gyerekek is nagyon szeretik! Az étterem hangulata is megfog minket, mintha hazajönne az ember. A kiszolgálás gyors és profi! Nagyon kellemes hely! Aki erre jár térjen be, megéri!
Régóta követem Szűcs Sanyit mert ahova megy ott jót alkot (kifejezetten csülökben volt mindig erős). ez a hely is telitalálat lett, a menü változatos és továbbra is húsokban alkotnak remeket. Többször voltunk, egyetlen alkalmat sem tudok kiemelni mert mindig kiváló volt minden. komolyan veszik a vendéglátást és továbbra sem enged a minőségből. Gratula. (Ja a saját aranygaluskát kötelező megkóstolni! )
Már kétszer jártunk a családdal ezen a helyen és nagyon tetszett. Széles választék, bőséges volt minden adag. Mindenki tudott kedve szerint választani. Nagyon hangulatos a kiszolgálás kifogástalan mindenre odafigyelnek és rendkivűl kedvesek. A 4 éves kisunokám is nagyon jól érezte magát. Könnyen megközelíthető.
Szada és Gödöllő határában található étterem, az M3 illetve az M31-es út révén könnyen és gyorsan megközelíthető. Rendkívül hangulatos hely, remek kiszolgálás, kiváló és ízletes ételek. A berendezés autentikus, harmonikus, ízlésesen kialakított (átalakított) házban van. Esténként élő zene is szokott lenni. Nagyon szeretjük, rendszeresen járunk ide.