Kellemes környezet ,jó ajánlás a neten gondoltuk kipróbáljuk. Én kértem egy 7 magvas csirkét sajtal töltve aminek a belseje nyers volt ami előfordulhat csak az a baj hogy a huson nem volt mag ízetlen vastag és nyers volt a hús és emellé ehetetlen ízetlen krumplipürét kaptam hát jól nem laktam,viszont a párom mátrai borzast evett neki ízlett és jól is lakott.
Többször szálltam már meg a motelben, előre foglalás után. Minden alkalommal meg voltam elégedve a gyors ügyintézéssel. A motel megfelelően biztonságos, a parkolás is jól megoldott. Többféle szobát is kipróbáltunk, volt amelyikhez konyha is tartozott, volt amelyikhez nem. A konyha felszereltsége alapvetően jó.
A tisztasággal nem volt gondunk. A bútorzat, a hangulat megfelelő, a tévét viszont nem igazán lehetett használni egyik szobában sem. Alapvetően 1-2 éjszaka eltöltésére alkalmas hely, jó, hogy a közelben sok a látnivaló.