Szalafő központjában, Templomszeren fekszik az Őrszem Fogadó. A 2008-ban megnyitott fogadónk étteremként és falusi szálláshelyként üzemel az Őrségben. Az étterem felett egy külön nyíló lakrészben 3 kényelmes vendégszobával és egy apartmannal várjuk a kedves vendégeket, összesen 12 főt tudunk elhelyezni.
Szobáink saját fürdőszobával, televízióval, kis hűtőszekrénnyel felszereltek. Reggelit és félpanziót igény szerint biztosítunk, és természetesen éttermünkben a'la carte fogyasztásra is lehetőség van.
Szalafő az Őrségi Nemzeti Park területén, a szlovén és osztrák határtól nem messze fekszik, sokszínű kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat. Az Őrség számos kulturális, hagyományőrző és gasztronómiai fesztiválnak és programsorozatnak ad otthont, gazdag természeti világa kitűnő helyszín gyalog- és kerékpártúrákhoz, családi kirándulásokhoz is.
Ez év júniusában nyaraltam az Őrszem fogadóban a nővéremmel. A táj a környezet teljesen elvarázsolt! Az Őrségi emberek közvetlenek és kedvesek. A Fogadó ízlésesen berendezett,minden kényelmet kielégítő. Az étterem hangulatos és az őrségi ételek nagyon finomak. Barátságos ,figyelmes,előzékeny kiszolgálásban volt részünk.