Ízek, melyekért érdemes útra kelni Látogasson el hozzánk, és kóstolja meg Szálka ízeit! Az élet túl rövid az átlagos ízekhez. A legjobb emlékek nem egy gyorsétteremben születnek. A kincset érő ízeket a Horogban találja. Távol a város zajától, közel a természethez Nálunk egy hétvégi kirándulás és egy hétköznapi ebéd során is nyugalomra lelhet.
Az erdő kincseiből alkotunk. Specialitásainkban olyan egészséges, feldolgozatlan alapanyagokat használunk, melyek a környező természet ajándékai. Nálunk mindig többet kap. Legyen szó egy borajánlásról a vacsorája mellé, vagy egy helyi program leszervezéséről, mi örömmel segítünk.
2016. 08. 03. -án baráti házaspárral jártunk ott. A hely nagyon hangulatos szép környezetben található. A vendéglátók udvariasak. Az ételek kiválóak gyönyörűen tálalva. Minden apró részletre gondosan odafigyelnek. Az ételek mennyisége bőséges, ezért az ár érték arány szerintem kiváló.
Mi is hozzáértőként ültünk asztalhoz és örömünkre szolgál,hogy itt a közelünkben ilyen igényes helyen tudunk minőségi ételt fogyasztani. Csak pozitív gasztronómiai élménnyel gazdagodtunk. Az étterem felkerült a kedvenceink közé.
Kedves ti! Ma vagyis 2016 03 15-én jártunk nagy fiammal Szálkán a horog étteremben,mivel jelentős vendéglátós tapasztalataim vannak, és szakács szakmában is sokat dolgoztam,bizton állíthatom hogy tudom mi a szép,tudom mi az hogy vendéglátós a személyzet.
És mondhatom ez az étterem,nem csak szép,és nem csak barátságos árakkal dolgoznak,hanem nagyon jól főznek,kiváló,és kifogástalan a kiszolgálás,a betévedt ember fia nem csak kulináris,hanem egy emberközeli,hangulatos kis élménnyel gazdagodik! Mi Berkesdiek vagyunk,csak a feltűnően impozáns épület miatt álltunk meg,de egy nagyon kellemes élménnyel gazdagodtunk! Köszönjük Horog étterem! : Péter