Kihagyhatatlan 2023. november 1.a párjával járt itt
Szóval, van itt ez a tétel az ittjartamon, hogy Rakaca-víztároló, én meg félkörbe is jártam kétszer, de mit is mondhatna róla az ember. . . szép ősz van, az út mellett meg kiterülve fekszik a hatalmas vízfelület. , Észak-Magyarország talán legnagyobb víztározója. Sárgák, zöldek.
barnák az erdők, a "tó" alsó részén van meggátolva a Rakaca, hogy szabadon tovább folyjon, Szalonnánál van a vége, felmentünk egy kis dombra, hogy belássuk a tájat, aztán lementünk a gáthoz, ahol szabályozzák. A környékbeliek nyilván nyaralóhelyként használják az ajándékba kapott partot, horgászokat szórakoztat, lát el a gazdag halállomány, hát, ennyit lát belőle az ember átutazóban. Szép hely, ajánlom is mindenkinek!