Szent István szobor Szany

Szent István szobor SzanySzent István szobor Szany
Szent István szobor SzanySzent István szobor Szany
6 fotó

Szent István szobor Szany bemutatkozása

Domokos Béla államalapító királyunk félalakos bronz szobrát 2008. augusztus 20-án állították fel.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Rózsi Vendégház Mihályháza - Napi árak
Rózsi Vendégház Mihályháza
32.000 Ft / 4 fő / éjtől ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk

Szent István szobor Szany vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 12.egyedül járt itt
István király eme ábrázolásával a Szent Kereszt megtalálása nevű háromtornyú templom mellett találkoztam a parkban. A róla szóló leírások elmesélik, hogy Ács Lajos plébános, aki a faluból származik, szülőföldjének ajándékozta ezt a szobrot, amit egyébként Domonkos Béla készített bronzból, és fekete márvány talapzatra állították.
Szent István szobor Szany - EgyébSzent István szobor Szany - EgyébSzent István szobor Szany - EgyébSzent István szobor Szany - EgyébSzent István szobor Szany - EgyébSzent István szobor Szany - Külső kép
Még több kép (3 db) >>