Jó 2015. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy hűvös, ködös hétfői napon dolgozni jöttünk Szarvasra. A helyen néhány évvel ezelőtt már jártunk, de akkor nyár volt és a kerthelyiség nagyon kellemes. Bent egy kissé szocreál, de a kályha nagyon szép. A pincér eleinte mogorva volt, de aztán jobb kedve lett és még azt is elárulta, hogy, ha ketten eszünk fél korhely halászlét, ne két fél adagot kérjünk, mert úgy sokkal drágább, viszont szívesen kihozza az egyész adagot felezzük el magunk. A haltapertő kicsit fáradt volt, de a 15 dekás keszegeket kiválóan értelmezte a szakács. Megjegyezném, hogy a harcsa halászlé harcsából és nem pangaziuszból készült, mint ahogy az egyik kommentelő íra. Szóval egy hétfő este egy del-alföldi kisvárosban nem rossz. Fél liter borral, boravalóval 6.400 volt a számla.
Egy yorkival még az előtéri kerthelységbe sem lehet bemenni. Két gyerekkel simán kiküldtek, mert van velünk egy 3 kg-os kiskutya, úgy, hogy elvitere rendeltünk kétszemélyes tálat, tésztát... tehát fogyasztottunk, és szomjas volt a gyerek, csak egy limonádét szeretett volna, amíg kihozzák az...
Párom nem eszi meg a halat. Mégis ezt a helyet választotta, mert helybéli ajánlotta. Nem bántuk meg! Finom borjúpaprikás evett, kellemes hűs árnyékban, profi felszolgálással. Én maradtam a halászlénél, ha már halászcsárda. A korhely halászlevük csillagos ötös. Pont annyira savanykás, hogy ne...