A tarhonya-, a gomba-, a sajtkrém- és a karfiolleves is finom volt. Nálam több is 5 pontot érdemelt, de a kollégák is dicsérték. A levesnél éreztem azt, hogy bármelyikből, akár mindkettőből szívesen ennék. A főételeknél tekintettel voltak az eltérő vallási szokásokra, a külföldiek közül többen nem ettek marha- és sertéshúst. Mindig szerepelt 1 vagy 2 féle csirkeétel, hal, pulyka vagy kacsa. Az elkészítés, ízesítés, fűszerezés eléggé átlagos volt, bár éhesek nem maradtunk soha. A köretek szintén nem kiemelkedőek (mirelit krokett, mirelit hasábburgonya, olcsó üres rizs, grill zöldségek egyen fűszerrel, kissé túlkészülve). A kacsacomb párolt káposztával már 13 óra előtt elfogyott, és csak addigra érkezett pótlás, amikor nekünk már folytatni kellett a konferenciát, így nem volt esélyünk megkóstolni. A sütemények voltak a konyha leggyengébb mutatványai. Ráadásul addig érkeztek ugyanazok a sütik, amíg el nem fogytak (hétfő vacsora, kedd ebéd, kedd vacsora idején feltűnt ugyanaz a süti, mondjuk nem csodálom, hogy nem fogyott, szerintem sem volt finom). Kivétel a gesztenyés süti, ami nagyon jól sikerült szerintem, továbbá a narancsos krémes is kellemes volt. Szentkirályi vizet tartanak, valamint Pepsi kisüveges szénsavas üdítőit. Bár a kávé gépi volt, de ebben a kategóriában remek (Paloma, ha jól emlékszem), frissen őrölt babkávéból. A teakínálat széles. Alternatív tejek választéka szintén átlagon felüli, gazdag, valamint laktózmentes egyéb tejtermékek (joghurt, sajt) is szerepeltek a reggeli kínálatában. Ha a desszerteken és a főételeken javítanak, az sokat dobna az össz élményen. Az étterem tágas, szépen kialakított, az asztalok megfelelő távolságban vannak egymástól, az ételmennyiség elegendő. A körben üveges, fedett teraszról a Holt-Kőrös partjára nyílik szép kilátás.