Még nincs helyezése városi Egyéb látványosság közül
A Vízi Színház egy vízre épített színpadból és egy görög mintára épített nézőtérből áll. 2011-ben épült meg szarvason a várkastély és egy amfiteátrum ötvözetéből a nyári színház, melynek eredetileg a Békéscsabai Jókai Színház volt a fenntartója.
Az évek során megfordult a színpadon a Győri Balett, a Szegedi Nemzeti Színház és a Turay Ida Színház is, valamint egyéni fellépők sokasága.
Már évek óta nézegettük, hogy jó lenne ebben a különlegesen szép színházban megnézni egy előadást. még meg sem kezdődött az évad, a fele jegy már el volt adva. Pestről, a József Attila színház művészei adták elő a Macskafogó című darabot mikor mi ott jártunk. A Neten vettem jegyet, majdnem a legdrágábbat, de nem láttunk jól a 13.
sorból. Állandóan jobbra-balra dőltünk. Sajnos többször volt, hogy hangosítás sem volt, így alig lehetett hallani. A darab jó volt, érdekes, jók voltak a maszkok is, de sajnos nem volt maradéktalan az élmény.