Sajnos csak 1 éjszakát tölthettünk a vendégházban, de a rövid idő is elég volt arra , hogy pozitív élmények maradjanak meg bennünk. A ház régi vályogház igazi mestergerendákkal, de kényelmes bútorokkal, ragyogóan tiszta fürdőszobával és ágyneművel. A házigazda kedves segítőkész.
Állatbarát szálláshely így kutyusunkat is vihettük némi térítési díj ellenében. Összesen két szobájuk van és egy közös konyha ami nagyon jól felszerelt. Érdemes több időt is eltölteni ott. Tervünk az hogy visszamegyünk és akkor majd több időt fogunk eltölteni .
2 hete 4 éjszakát töltöttünk a vendégházban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A lakás tiszta, igaz berendezése nem valami modern, de éppen ettől barátságos. A tulajdonos kedves, vendégszerető, és ha valamiben bizonytalanok voltunk, bátran fordulhattunk hozzá kérésünkkel, segített. Kaptunk szórólapokat a látnivalókról, és tanácsokat is a kirándulásokhoz.
/sajnos nem vettük hasznát, mert 3 nap esett az eső! / Érkezéskor az az ember érzése hogy valahol a város szélén van ez a vendégház, de térképet böngészve rájöttünk hogy nagyon is közel van a központ. Parkosított udvara van, ahol még bográcsozni is lehet, melyhez a tulajdonos adja a bográcsot és a fát. Bátram merem ajánlani másoknak is, főleg azoknak akik szeretik a csendes, nyugodt környezetet, szeretik a kutyusokat, /mert az is van. . / szeretik a hűvös szobákat . . . Ha tehetném, ismét a Nádas Vendégházat választanám. :)