Nagyobb társasággal voltunk itt ,16 fő felnőtt. A Körös partján, nagyon szép kertben található a vendégház ez kb. 15 fő befogadására alkalmas és 3 db 4 személyes apartmanház, itt 12 főt lehet elhelyezni. A kertben külön kiülők, tűzrakó helyek a faházakhoz, és a nagy épülethez is. jakuzzi és dézsa közös használatban ugyan, de benne van az árban.
A konyha felszerelt, a kis faházakban is minden megtalálható, ami egy gyors vacsorához, reggelihez szükséges. Nem nagy, de négy ember kényelmesen elfér. Azon felül pedig a kertben a kiülő nagyon hanglatos. Saját vízparttal rendelkezik, kis stég egy paddal, három személyes bérelhető kenu. Innen akár gyalog is meg lehet közelíteni a legfontosabb látványosságokat: Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország makettpark, Szarvasi Vízi színpad. Esténként kisétáltunk a városba, több előadást megnéztünk a vízi színpadon, nagy sétákat tettünk a vízparton. Ár/érték megfelelő, személyezet segítőkész, kisebb bakik ellenére (nagy házban elment az áram, jakuzzival is voltak problémák, de megoldódott) minden rendben volt.