Az Égbesszálló Nagyboldogasszony templomot 1779-ben szentelték fel. Elég érdekes, hogy közvetlenül mellette áll egy "vár" vagy "kastély", de az teljesen eltörpül mellette. Amikor a várba mentünk, csodák csodája nyitva volt a templom, azt hiszem, éppen takarítottak benne.
Az ilyeneket nem hagyom ki, szépen engedélyt kértem a berepülésre, a szorgoskodó ember vidáman azt mondta, hogy a porszívót azt nem annyira fontos lefényképezni, igyekeztem megtartóztatni magamat ettől. Kis üde a séta a helyi nagyboldogasszonyba, kis néma elmélkedés, és már készen is álltunk, hogy berontsunk a várba.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.