De része a jól kitalált dekorációnak régi rádió, ötvenes évekbeli lemezjátszó, rokka s a labdarúgással kapcsolatos kép- és sálgyűjtemény is. Nyáron hangulatos, zöld növényekkel gazdagon beültetett kerthelységet működtetnek, az asztalon dús termésű chili paprika. A konyha fő profilja a pub food, azon belül leginkább a burger és pizza, de kínálnak tatárbiszfteket, pasta-kat, fish and chips-szet, wok-ozott húsokat, rákot, tofut tagliatelle-vel, rizzsel vagy rizstésztával, bundázott csirkecsíkokat, grillezett kacsamellet, apróhúst, óriás sertésszűzet és bélszínt is. Klasszikus magyar ételek is szerepelnek a kínálatban, többek között húsleves gazdagon, csülkös bableves, vaddisznópörkölt, méregerős apróhúsok lepcsánkában, somlói galuska, palacsintát és Ebatta krémes. Kértünk padlizsánkrémet, s hozzá kenyér helyett pizzacsíkokat. A zöldségekkel gazdagon körített krém házias volt, korrekt, majonézes, nagyjából így szokták Erdélyben készíteni a legtöbb háznál. A pizza csíkok is jól sikerültek. A csirkeszárnyakat lehetett volna gondosabban panírozni, de azért hozta ez is a formáját. Háromféle süteményt csomagoltattunk be, karamellás római álmot, meggyes mákos paleo sütit, és Ebatta krémest, ezeket otthon ettük meg, hozták az étterem tisztes 4 pontos szintjét, sőt, annál kicsivel többet is. A kiszolgálás pincérfüggő, egyik felszolgáló kedves volt és udvarias, a másik rendre utasító, arrogáns. A sört nem mindig csapolják a jelig. Tartanak mintegy húsz palackos bort, zömmel a magyar élvonalból, kimérve csak két tétel kapható, melyekről az itallap nem árul el semmit. A sörök nagyipariak, az import tömények kommerszek, de tartanak három főzdétől is kitűnő pálinkákat.