Előre 1 órával még út közben foglaltunk asztalt így várnunk sem kellett. A parkoló csúcsidőben kicsit szűkös, de volt helyünk. A pincérek gyorsak, előzékenyek, a belső tér hangulatos, jó alapot ad a sok kiállított díj amit szakács, és egyéb versenyeken nyert a vendéglő. Családdal tértünk be, öten. A felszolgált ételek jó ízűek, és megfelelő mennyiségűek voltak, pedig jó evők vagyunk. A kiszolgálás a foglaltság ellenére elég gyors volt. Ami nagyon tetszett, a házi burgonya fánk, ami kívül kelleesen roppanós, belül szinte krémes, enyhén de finoman fűszerezett. Bár barátom kimondottan ajánlotta a halászlét, mégsem azt ettünk, ime a menü :
- Harcsa paprikás túrós csuszával
Ránézésre kicsi, de végül meglepően kiadós adag, nagyon kellemesen elkészítve. Mostanság kezdtünk kiábrándulni ebből a fogásból, annyi középszerű vagy éppen a közepes alatti elkészítési móddal találtunk, de most megint meghozta a bizalmunkat. - Baconnal camamberttel töltött jércemell magvas köntösben
A camambert időnként egy kicsit elviszi az ízt, de összességében egy lól összerakott érdekes ízvilágú fogás. A camember kedvelőinek kimondottan ajánlható. - Póréhagymával és baconszalonnával töltött csirkemell
Nagyon érdekes a hagyma jól érezhető, de mégsem tolakodó íze, a fogás nem száraz, igaz talán ez volt a legkevéssé kiadós fogás. - Sertés borda Rákóczi Ferenc kedvére
A töltelékben lévő szalonna, sonka és gomba miatt egy teljes ízvilágú, kívül a hús nem túl száraz, belül viszont a töltelék kellemesen szaftos. Aki szereti a telt ízeket, annak nagyon jó választás bármilyen körettel, mi burgonya fánkkal ettük. - Őszivel és sajttal töltött pulykamell
itt is a töltelék miatt nem jön ki a pulykamell sokak által nem kedvelt szárazsága, nagyon jó összeállított ízű fogás. Italnak málna, és homoktövis szörpöt ittunk, a végén egy gesztenyés-áfonya öntetes palacsintával, majd kávéval.