Jó 2022. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. február 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos, rendkívül megnyerő belterű régi vágású csárda. Kár, hogy rádió szól, az sokat levon az élményből. Korrekt fősodratú konyhát visznek. Első ízben 2010 táján jártam itt, majd 2022 végén ismét. 2010ben a az ételek többségével meg voltunk elégedve, de a kacsamell nagyon gyenge volt. 2022-ben nem kísérleteztem vele, őszintén szólva nem emlékeszem, hogy étlapon tartják-e, az is lehet, hogy beszereztek egy sous vide készüléket. Nagy halevő vagyok, többre tartom alapvetően a halat a négylábúak és a szárnyasok húsánál (na jó, kacsa, liba, bárány kivétel), így ezek közül válogattam. A halászlé finom, volt jó ízű lében iszapízmentes haldarabok, a desszert is jó volt, a haltepertő elsőre túl sült, de hoztak másikat. A kiszolgálás kedves, udvarias, tisztes 5 pont. Összességében jó élmény.
Százhalombattán van egy halászcsárda a Dunaparton, volt már hozzá szerencsém, feltétlenül hozzá szerettem volna adni a tapasztalatokhoz a másikat is, a város belsejében található Harcsa csárdát. Lássuk a konkurenciát! Csárda becserkész, parkoló csak tűző napon, de hát áldozatot is kell hozni a jó...
Ma beültünk egy halászléra a Harcsába. Kár volt. Lehet, hogy nekünk van mihez viszonyítani [moderálva - a szerk.] de a mai halászlé....hát éppen meg lehetett enni. Volt vmi savanyú mellékíze is. Utána a fahéjas palacsinta...hát szóval tisztán fahéjat két kanállal nem rakunk bele a palacsintába....
Többször jártunk már ebben a hangulatos étteremben. Mindíg jól éreztük magunkat. Hangulatos, tiszta, a kiszolgálás kifogástalan. A halászlé nagyo finom. legutóbb kétszemélyes haltálat rendetünk amit hárman sem tudtuk megenni, pedig isteni fínom volt. A bejáratnál kedves kis fűszerkert, csodás...