Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa, egész évben kirakodóvásároknak és fesztiváloknak ad otthont. A nyaranta megrendezett leghíresebb kulturális esemény a Szegedi Szabadtéri Játékok, ahol gyakran világhírű operaénekesek, színészek lépnek fel.
A Szegedi Jazz Napok immár negyven éve a régió legrangosabb nemzetközi dzsesszfesztiválja, mely hírnevét olyan muzsikusoknak köszönheti, mint Charlie Byrd, Larry Coryell, Tony Scott vagy Jan Garbarek. A nyár záró rendezvénye az újszegedi partfürdőn rendezett halászléfőző verseny és a Szegedi Ipari Kiállítás. A város termálfürdői, uszodái, a tiszai szabad strandok szintén remek kikapcsolódást ígérnek a Szegedre látogatóknak.
Tetszett a sok játék, szabadidős foglalkozások, nagyon jó a sok választék az ételekben. Szép a fürdő,sok választási lehetőség van a medencékben.Ami nem tetszett a parkolás. Ha már a hotel vendégei vagyunk a parkolás bele tartozhatna az árba,az a hotel területe és dühítő,hogy még drágább mint az...
Nagyon kedves kiszolgálás ,minőségi, tiszta ízű hal, mindenkinek szívből ajánlom! Ettünk máshol is halat de se a kiszolgálás, se a minőség , a közelébe se ér !
Családi ebédre kerestem helyszínt hogy lányunk diploma átvételét megünnepeljük.Nagyon örülök, hogy erre az étteremre esett a választásom.Nagyon finomak voltak az ételek hatalmas adagot adtak figyelmesek voltak mindent melegen szolgáltak fel. Tiszta szívből ajánlom az éttermet. Köszönjük!