Szegedre a squash (fallabda), 1993-ban érkezett, a szabadidőközpont mára az ország legnagyobb fallabdaklubja, utánpótlás-nevelő egyesülete, egyszóval a fallabda fellegvára lett.
Kihagyhatatlan 2017. július 4.kollégákkal járt itt
Egy jó szabadidő központban jártam a kollégákkal. Jól megközelíthető, jó parkolási lehetőség. Kertben medence, homokon röplabda pálya, ping-pong, csocsó, Több fallabda terem, edző terem, foci, tollaspálya és ami kell a sporthoz. grill ételeket kaptunk. A büfében minden ami inni való. Nagyon finom volt a limonádé. Tehát mint a sportolási lehetőségek, mint az enni-inni valók nagyon jók.